A Mon-Da Kft. vagyonvédelmi vállalkozásunk

Rendszerintegrátor

munkatársat keres

  A Mon-Da Központi Riasztórendszer Kft. az elmúlt 20 évben, több ezer biztonságtechnikai rendszert tervezett és épített, és több ezer lakossági ügyfél védelmét biztosította. Ha érdekel a biztonság, ha jártas vagy a vagyonvédelmi rendszerekben és érdekes projektekben szeretnél tevékenykedni, jelentkezz pozíciónkra, Rád van szükségünk.

Feladatok, amelyekben számítunk rád:

  Rendszerintegrátorként és beüzemelő mérnökként a különböző vagyonvédelmi rendszerek, rendszer elemek (videó megfigyelő, behatolásjelző, beléptető, tűzjelző és aktív/passzív IP hálózatok, kaputelefon rendszerek) felprogramozása, beüzemelése lesz fő feladatod. Karbantartás és hibajavítás során ezen rendszerekkel összefüggő feladatok ellátását is el kell végezned.

Mi tesz Téged különlegessé?

  Rendelkezned kell középfokú szakirányú végzettséggel, (műszaki középiskola)
  és MSSQL / MS Windows Server / MS Office / TCP/ IP, adatbázis kezelő szoftverek ismeretével. Ahhoz, hogy munkád eredményesen tud elvégezni, szükségünk van arra, hogy több éves szakmai tapasztalatod legyen és SiS / DSC / Paradox / Seawing / Galaxy / Siwenoid / ATS rendszerek programozása, beüzemelése, javítása se okozzon gondot a számodra. Munkádhoz autót biztosítunk számodra, ezért fontos, hogy rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal.

Amit kínálunk neked:

  Cégünk 1997. óta működő biztonságtechnikai rendszerek kiépítésével és távfelügyelettel foglalkozó vagyonvédelmi vállalata, amely ötvözi a megbízhatóságot és a védelmet.

  Munkádat különböző képzésekkel támogatjuk, amellyel hozzájárulunk a szakmai fejlődésedhez. A munkavégzéshez autót biztosítunk, hogy munkádat eredményesen tud végezni. Minden munkatársunk fontos a számunkra, ezért csoportos Élet- és balesetbiztosítást nyújtunk neked is. Legyél részese Te is az innovatív technológiával operáló, magas szakértelemmel bíró személyi gárdának, és jelentkezzen nyitott pozíciónkra, ha hosszú távú munkalehetőséget keresel egy stabil háttérrel rendelkező vállalatnál.

  Céljaid elérése érdekében ingyenes angol nyelvtanfolyamokkal, szakmai és csapatépítő tréningekkel támogatunk, munkavégzésedhez autót biztosítunk számodra.

Állás, munka területe(i):

 • IT programozás, Fejlesztés
 • Rendszerintegrátor
 • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
 • Rendszerüzemeltető
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest

Egyéb juttatások:

cafeteria,céges üdülés, üdültetés,szakmai tréningek,nyelvtanulás támogatása

Jelentkezés módja:

Küldd el nekünk magyar nyelvű szakmai önéletrajzod és nettó bérigényed. Köszönjük!