Raktáros munkatárs

Feladatok:

  22 éve töretlenül fejlődő Chimpex Hungária Kft., budapesti élelmiszer & édesség nagykereskedés (3.200 m2 raktárterület) csapatába keresünk raktáros, komissiózó munkatársat. Ha szeretnéd kipróbálni magad raktárosként összeszokott csapatunk vár rád.

  Mit kínálunk?

  Fix, kiszámítható munkaidőt! Versenyképes jövedelmet! Kollegiális, segítőkész, jókedvű fiatalos csapatot! Megfelelő munkakörülményeket! Betanulható közepesen nehéz fizikai munkát - áru raktárba történő betárolása, megrendelések szerint az áru komissiózása és összekészítése - !

  Mikor érdemes jelentkezned hozzánk?

  Ha te szeretnéd beosztani az idődet és képes vagy önálló munkavégzésre valamint csapatmunkára. Megbízható vagy, vannak terveid és vágyaid és szeretnél fejlődni. Ha szeretsz kiszámítható munkaidő szerint dolgozni és időben hazamenni.

  Mire van ahhoz szükséged, hogy csapatunk tagja lehess?

  Ha van legalább 8 általánosod és dolgozni is akarsz, akkor mi minden fontos dologra megtanítunk az első naptól egészen addig, amíg szükséged van rá. Némi rátermettséggel és dolgozni akarással pár hét alatt a raktárosi munka minden munkafolyamata elsajátítható. Némi fizikai terhelhetőség szükséges, 15-20 kg -os kartonok is vannak! Raktárosi tapasztalat és Targoncavezetői vizsga előny, de nem elvárás részünkről!

  Mi az amit mi nyújtunk neked?

  Bejelentett állást, fix munkaidőt, fejlődési lehetőséget, megfelelő fizetést.

  Munkavégzés helye: 3. Kerület 1 –es villamos végállomástól (Bécsi út / Vörösvári út) 5 percre lévő raktártelep egyik épületében.

  Küld el a jelentkezésedet, a megadott e-mail címre!

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Nem igényel tapasztalatot
 • Nem igényel nyelvtudást

Állás, munka területe(i):

 • Fizikai, Segéd, Betanított munka
 • Egyéb fizikai munka
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1037 Budapest, Bécsi út 267.