Vendi-Hungária Kft.

Cégünk vendéglátó-ipari és kereskedelmi berendezések, ipari konyhatechnológiai gépekkel és ipari hűtéstechnika forgalmazásával foglalkozik. Ausztriából, Hollandiából, Franciaországból, Törökországból, Lengyelországból, Olaszországból, Tajvanról és Kínából importáljuk termékeit. A feladatok elvégzését korszerű és modern eszközökkel segítjük. A szállításokat a cégünk tulajdonát képező VW Crafter teherautóval VW Caddy furgonnal vagy külső szállítmányozóval végezzük.

Munkatársat keresünk

Raktáros- karbantartó

pozícióba.

Főbb feladatok, munkák:

  A leendő munkatársunkra az alábbi feladatokat kívánjuk bízni:

  Beszállító és gyártó partnereinktől beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele. Az értékesített áruk kiadása a raktárból valamint a megrendelések alapján az áruk csoportosítása és szállításra történő össze illetve előkészítése. A beérkező és kiszállítandó áruk targoncával, egyéb segédeszközzel, alkalmasint kézi erővel történő rakodása. A telephely körüli minden nemű karbantartási feladat elvégzése, beleértve a fűnyírás, növények ápolása, épületeken kívüli-belüli rend megteremtése és fenntartása. Ezen túlmenően azoknak az általunk importált berendezések összeszerelése, amelyeknél erre szükség van, az is a kollégánk feladatai közé tartozik. Munkatársunkra alkalomszerűen szállítási és szerelési feladatokat is kívánunk bízni amennyiben a körülmények, úgy kívánják.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Szeretnénk, ha rendelkeznél: Targonca vezetői gyakorlattal, számítógép felhasználói szintű ismerettel, műszaki ismerettel-, affinitással. Legyél terhelhető, szorgalmas, alkalmazkodó és lojális. Képes a csapatban történő munkavégzéshez. Rendelkezzél a büntetlen előéletet igazoló erkölcsi bizonyítvánnyal.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  Előnyös: Ha rendelkezel műszaki végzettséggel, ismerettel és affinitással, targonca vezetői engedéllyel, „C” kategóriás jogosítvánnyal, raktárosi gyakorlattal.

Amit kínálunk:

  Amit kínálunk: Stabil, megbízható bejelentett heti 5 munkanapból álló 8 órás, egy műszakos munkaviszony. Jó infrastruktúrával rendelkező munkakörülmények.Kiszámítható a feladatokkal arányos bérezést, cafetériát, és munkaruházatot biztosítunk. Dinamikus és jól összeszokott csapat tagjává válhatsz. A munkavégzés helye X. Budapest Tündérfürt utca 2.

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Raktáros, egyéb raktári szakmunka
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1106 Budapest, Tündérfürt utca 2.

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, cafeteria, céges üdülés, üdültetés

Jelentkezés módja:

Ha úgy érzed, hogy szereted a változatos és nem monoton feladatokat. A fent leírtak részben vagy egészben magadénak érzed, szívesen vállalod és végzed. Akkor várjuk a kompenzációs elvárásodat is tartalmazó fényképes önéletrajzodat.