Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Project manager - vevői projektek_P

Főbb feladatok, munkák:

 • Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához?

  Vevői projektek vezetőjeként, a projekt team-mel együtt te fogod biztosítani azt, hogy vevő műszaki és minőségügyi elvárásainak mindenben megfelelő termék időben és az elvárt költségszinten gyártásba kerüljön. 

  ► Vevői projektek időtervének elkészítése és egyeztetése

  ► Projekt/új termék bevezetésével kapcsolatos feladatok koordinálása

  ► Nemzetközi projekt team (6-10fő) irányítása, feladatok kiosztása és nyomon követése

  ► Projektekhez kapcsolódó dokumentációk készítése, aktualizálása

  ► Belső és külső megbeszélések szervezése, vezetése, vevői látogatások koordinálása

  ► Jegyzőkönyvek, prezentációk, jelentések készítése

  ► Költségek tervezése, nyomon követése, eltérés esetén intézkedések meghatározása

   

   

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Mi tesz téged különlegessé?

  Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettséged kiegészül jó szervező, kommunikációs, motivációs és probléma megoldó készségekkel. Ezen kívül tapasztalatod van a strukturált munkaszervezés és irányítás terén, illetve magabiztosan érzed magad olyan helyzetben, amikor a projekt státuszáról kell beszámod. Célorientált vagy, a projekt céljait szeretnéd elérni, amennyiben ebben kockázatot látsz, tapasztalatodat használva intézkedéseket határozol meg. Kritikus helyzetekben, nyomás alatt is képes vagy a helyzetet elemezve és kiértékelve a megfelelő döntéseket meghozni.

  Magabiztosan kommunikálsz írásban és szóban is angolul a vállalati hierarchia minden szintjén.

  A számítógépes eszközöket és az irodai szoftvereket készségszinten használod. Az SAP és a MS Project használata előny.

Amit kínálunk:

 • Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

  Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

  Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Állás, munka területe(i):

 • Gyártás, Termelés
 • Projektmenedzsment
 • Mérnök
 • Projektmenedzsment
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol - Középfok/kommunikációképes szint

Munkavégzés helye:

Maklár

Jelentkezés módja:

Kérjük, pályázatát a jelentkezem gombra kattintva küldje el.