PR menedzser

munkatársat keresünk

Úgy érzed, képes vagy az alapoktól felépíteni egy olyan goodwill-t, ami a legrövidebb idő alatt elvezet a sajtómegjelenésekig? Pontosan tudod, hogy miért fontos egy cég életében az, hogy társadalomjobbító tevékenységeket szervezzen? Kihívás számodra, hogy különböző díjak megpályázásával a cég PR-ja növekedjen?

Miután megismerted a vállalkozás tevékenységét, szolgáltatásait, munkád során elsődleges feladat a cég belső és külső PR-jának megalapozása, a folyamatos kapcsolatépítés, amely biztosítja az írott vagy személyes megjelenési formákat. Szervezned kell sajtómegjelenéseket és személyes megjelenéseddel is tudnod kell képviseled a vállalkozást. Ez kiváló lehetőség arra, hogy széles körben terjeszd a cég egyedülálló és profi szakértelmét. Fürkészned kell és fordítanod a magyar és külföldi sajtómegjelenéseket, hogy naprakész információink legyenek a piacról, ehhez magabiztosan kell tudnod használni a Social media felületeket is.

Munkád célja a széles körű ismertség és elismertség megszerzése a piacon, valamint az, hogy folyamatosan felkeltsd a potenciális ügyfelek érdeklődését a cég tevékenysége iránt.

Megbízónk professzionális toborzással és személyzetkezeléssel foglalkozó tanácsadó cég. Több mint 30 éve nyújt segítséget, vállalatok számára a csapatépítés terén. Sikereiket magasan képzett munkatársaiknak, modern eszközrendszerüknek köszönhetik.  

Ebben a pozícióban olyan hosszú távú munkalehetőség és folyamatos szakmai kihívás vár rád, amelyhez a naprakész szakmai fejlődés elengedhetetlen. Olyan pozíció, ahol számítanak a kreativitásodra, kitartásodra, kiállásodra. Ez a munka nem a büdzsé elköltéséről szól!  Mindez kemény munkát igényel. Ehhez, biztosítják számodra a munkavégzéshez szükséges eszközöket. Sikerorientált csapatban, önállóan végezheted munkád.

 

Ha úgy érzed Te vagy az a személy, akinek ez a hirdetés szól, akkor várjuk jelentkezésed az alábbi gombra kattintva, egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

Állás, munka területe(i):

  • Marketing, Média, PR
  • Projektmanager
  • Kommunikáció és PR

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.