Mert siker csak együttműködésből születhet.

Mert siker csak együttműködésből születhet! Mint európai építőtechnológiai konszern, évente több ezer építményt hozunk létre, amelyhez a megfelelő emberekre, építőanyagokra és eszközökre a megfelelő időben és helyen van szükségünk. Csapatmunka nélkül - földrajzi határokon és területeken átívelően - ez nem lenne lehetséges. Legyen Ön is csapatunk tagja!

A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig. A STRABAG magasépítés/ speciális mélyépítési csapatába PQ ÜGYINTÉZŐT keresünk!

PQ ÜGYINTÉZŐ (KÖZBESZERZÉSI REFERENS)

(Job-ID: req27090)

Feladatok:

  • STRABAG magasépítés / speciális mélyépítés kivitelezés tender pályázatok prequalifikációs
  • anyagok, ajánlati dokumentációk komplett összeállítása
  • EKR ügyintézés
  • pályázat figyelés, ajánlat készítési folyamat támogatása, közbeszerzési és magán beruházások esetében egyaránt

Elvárások:

  • felsőfokú műszaki végzettség vagy technikum (műszaki)
  • felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (MS Office)
  • német és angol nyelvtudás

    Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak. Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából. Ha szeretne egy fiatalos csapatban, modern munkakörnyezetben egy kihívásokkal teli, változatos munkakört ellátni, várjuk jelentkezését.

STRABAG-MML KFT
Miskei Anita
Budapest, Gábor Dénes u. 2. (Infopark D épület)
H-1117 Budapest
+36 1 358-5417
strabag.hu