Tisztítószerek gyártásával foglakozó vállalat

Pénzügyi

munkatársat keres

  Szereted a változatosságot, jól kezeled a váratlan helyzeteket, de nem okoz gondot a napi rutin elvégzése sem. Képes vagy keményen és önállóan dolgozni annak érdekében, hogy a területeden minden rendben legyen. Nem félsz a telefonos kommunikációtól az adminisztrációban pedig kiemelkedően teljesítesz.

Főbb feladatok, munkák:

  Főbb feladataid közt lesz, csomagok összekészítése, a bejövő kimenő levelek iktatása, valamint egyéb beszerzési feladatok ellátása. Emellett a pénzügyi terület feladatai is kiegészítik munkádat. Precizitásod és pontosságod az adminisztrációs munkák során kamatoztathatod, míg kreativitásodra és rugalmasságodra szintén nagy szükség lesz. Kezdetben képesnek kell lenned bekapcsolódni a cég életébe azokkal a tevékenységekkel, amelyeket rád bíznak, de kitartásod és eredményességed függvényében Feladatköröd kiszélesedik, amellyel a cég mozgatórugójává válhatsz

  Megbízónk több mint 20 éve a tisztítószergyártás kiemelkedő alakja. Céljuk egy olyan vállalat működtetése, amely az ügyfeleknek és a munkavállalóknak is a legtöbbet nyújtja. Hisznek abban, hogy a termékeknek és a szolgáltatásoknak kiváló minőségűeknek kell lenniük.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Ez egy igazán nagy összpontosítást és munkát igénylő pozíció, amihez elengedhetetlen, hogy céltudatos és megoldásokban gondolkodó legyél. Képesnek kell lenned kommunikációddal arra, hogy a cég érdekeit mindig a lehető legkövetkezetesebben képviseld. A megfelelő személy számára azonban ez a pozíció csak a kezdete egy eredményes karriernek.

Állás, munka területe(i):

 • Pénzügy, Könyvelés
 • Pénzügyi asszisztens, Munkatárs
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Jelentkezni a lenti „Jelentkezem” gomb megnyomásával tud!
Ha úgy érzed te sikeres tudnál lenni ebben a munkakörben, várjuk jelentkezésed egy 5 perces kérdőív kitöltésével.

Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.