Olyan munkahelyen szeretnél dolgozni, ahol szakmailag kiteljesedhetsz? Fontos számodra, hogy munkaköröd változatos legyen és egy gyorsan fejlődő területen dolgozó csapat tagja lehess egy nemzetközi nagyvállalat központjában?  

Váltsd valóra nálunk elképzeléseidet és csatlakozz központi marketing csapatunkhoz, mint

ONLINE MARKETING KOORDINÁTOR

Garantáljuk, hogy munkaköröd változatos és pörgős lesz: Az online marketing stratégiai szerepe és a vállalat rohamosan fejlődő online jelenléte biztosítja számodra, hogy az online felületek és digitális eszközök széles tárházával dolgozz és nemzetközi környezetben is kipróbáld magad.

 

Felelősségteljes feladatkörödben fontos szereped lesz, a márkaépítési céljaink megvalósításában!

 

Fontos, hogy az angol nyelvet magabiztosan használd, mert a nemzetközi marketing csapatunk tagjaként napi rendszerességgel kell használnod a munkád során. A hatékony kommunikáció és precíz feladat menedzselés, valamint a digitális eszközök és online felületek gyakorlati használata a legfontosabb követelmények, amit egy kis kreativitással is fűszerezhetsz.

 

A munkakör betöltéséhez nem elvárás a felsőfokú végzettség, de az online világban elengedhetetlen, hogy tudásod naprakész legyen, továbbá nagyon fontos, hogy fogékony legyél a folyamatos szakmai fejlődésre és önfejlesztésre.

 

Összegezve: Ha otthonosan mozogsz az online világban, fejlett a digitális eszközhasználatod, könnyed kommunikációval, precízen és önállóan tudsz feladatokat menedzselni, emellett legalább 1-2 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, de a grafikai programok (Photoshop/Corel) használata sem okoz nehézséget, akkor nálunk megtalálod a számításod!

 

A vállalati mobilon és laptopon túl - a betanulási időt követően  - a home office lehetőségét is kínáljuk számodra!

A jövőben egy támogató és rugalmas szakmai vezetővel dolgozhatnál egy lelkes, egyedülállóan kreatív, dinamikus csapat tagjaként.

 

Felkeltettük érdeklődésed? Várjuk jelentkezésed!

Állás, munka területe(i):

  • Marketing, Média, PR
  • Marketing
  • Online marketing

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő
  • Home office lehetőség

Munkavégzés helye:

Sárszentmihály

Jelentkezés módja:

A jelentkezők önéletrajzát a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk!