Műszaki előkészítő

  Sok oldaláról és hozzáértéséről tesz bizonyosságot az a munkatárs, aki ezt a munkakört választja. Alaposság jellemzi munkáját, mivel gondosan kell, hogy a feladatot ellássa ahhoz, hogy utána a Műszaki Vezetőnek már csak finom hangolnia kelljen a termék indítást a fröccsöntő gépen. A változatosságot tartalmazó pozíció, azért jelent kihívást az új jelöltnek, mert három féle típusú fröccsöntő géppel dolgozunk (Engel, Battenfeld, Haitian), és ezekhez különböző paraméterű szerszámok tartoznak, melyekhez különböző bekötési módok is (vízbekötés, dűzni kiválasztás, fűtés előkészítés). Ehhez kell a rálátás, és megoldásban való gondolkodás, hogy egy-egy szerszám csere optimális időben történjen meg, vagy az esetleges meghibásodások ne okozzanak nagy idő kiesést a termelésnek.

  A személy együttműködése a csoporttal, több szempontból hoz eredményt. Egyrészt így együtt tud gondolkodni a Műszaki Vezetővel, akinek a soron következő feladatot kell elvégeznie, ami az alapok nélkül nem tud létre jönni. Másrészt, ha van együttműködés, akkor a Műszaki kollégák azok, akikre minden más személyi kérdésben (szabadság, távollét, műszakbeosztás) szintén számítani lehet. Ez jelenleg így működik.

  Mivel megrendeléseink nagy volumenben és folyamatosan biztosítottak, így a műszakok is ennek megfelelően lettek kialakítva. Három műszakra tervezett, elkötelezett Műszaki gárda az jelenleg, akik abban számítanak Önre, hogy eredményes munkájával a vevői megrendelések kielégítésének jelenlegi terhe, egyenletesebben tud eloszlani.

  Érdeklődésével, újra való nyitottságával, könnyedén tud haladni a betanulási folyamatokon az alapoktól, mely a helyismerettel, a helyi szokásokkal kezdődően egyre stabilabbá teszi őt az üzemben. Műszaki Vezető kolléga az, aki támogatni fogja a betanulási időszakot, melynek eredménye, a posztját megalapozott tudással és magabiztosan ellátó munkatárs.

  Amennyiben úgy érzi, hogy képes és hajlandó lenne részt vállalni olyan munkakörben, amelynek azonnal kézzel fogható eredménye van, és jó érzéssel tölti el az is, hogy így számos háztartás kényelméhez személyesen járult hozzá, akkor keresse cégünket bizalommal!   

  Elérhetőségeink:  06 70 324 6556

Állás, munka területe(i):

 • Fizikai, Segéd, Betanított munka
 • Gépkezelő
 • Gyártás, Termelés
 • Gyártás technikus
 • Operátor
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2367 Újhartyán, Liebner dűlő 1200. hrsz.

Jelentkezés módja:

Ha hajlandó tanulni, és úgy gondolja, sikeres lehet ebben a munkakörben, jelentkezzen!

Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.