DELTAKON Kft.
Vállalkozásunk Kecskeméten és környékén olyan távközlési szolgáltatásokat nyújt a helyi embereknek és környékbeli cégeknek, melyek nagymértékben segítik életüket, megkönnyítik munkájukat és színesebbé teszik mindennapjaikat.
Bővülő csapatunkba

Marketing és PR felelős

munkatársat keresünk.

Főbb feladatok, munkák:

  Munkád célja társaságunk eredményességének fokozása reklámmal, jó megítélés és ismertség növelésével. Nyomtatott sajtóban hirdetések szervezése, frissítése, nyomonkövetése, ellenőrzése. Folyamatosan megújuló akciós szórólapok szerkesztése, megrendelése, kiszóratása, ellenőrzése. Helyi médiákban és rendezvényeken való megjelenés, szervezése. Weboldalaink naprakészen tartása, Facebook blog kommunikáció tartalmának összeállítása, hírlevelek írása, felügyelete, támogatása. Rádiós műsorblokk anyagának elkészítése. Reklám célú szóró anyagok megrendelése, készleten tartása. Naprakésznek kell lenned a fenti dolgokban és mindent folyamatos áramlásban kell tartanod. Ez a munkakör nagyon változatos, dinamikus, elég szerteágazó, sokrétű. Csak akkor jelentkezz, ha képesnek tartod rá magad!

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Alapvető számítógépes ismeretekkel, jó írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel, el tudod látni a feladatot. Fontos, hogy lojális légy a céghez, a vezetőhöz és jó kommunikációt tarts a munkatársakkal is. Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig nyitott az új dolgokra.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  Előnyt jelenthet a gyakorlatban szerzett munkatapasztalatod. Grafikai szerkesztő programokban, weboldal szerkesztésben és közösségi médiákban való jártasságod.

Amit kínálunk:

  Teljes munkaidőben alkalmazunk. Kapsz asztalt, széket, mobiltelefont, számítógépet és ha eredményesen dolgozol, később akár céges autód is lehet. A munkabéred több részből áll össze: fix alapfizetés + teljesítményfüggő mozgóbér, melynek összege a próbaidő alatt alacsonyabb, majd a próbaidő után megegyezés szerinti. A kettő különbözetét véglegesítés esetén visszamenőleg egyösszegben megkapod. Normál esetben a munkaidő 8-16.30-ig tart 40 órás munkahéttel és napi fél óra munkaközi (ebéd) szünettel.
  Amit itt csinálhatsz, amit itt tanulhatsz, az neked nagyon hasznos lehet. Ez olyan dolog amit valójában nem lehet szabvány fix munkaidőben végezni. Ezt szívvel-lélekkel kell csinálni, mert mi is úgy támogatjuk a partnereinket és akkor segítünk az előfizetőknek, amikor szükségük van rá. Ez nem egy klasszikus bejövök-hazamegyek munkahely. Mi tesszük a dolgunkat és akkor fejeződik be egy nap, amikor a munka el van végezve.

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Kommunikáció és PR
 • Márka- és Termékmenedzser
 • Marketing
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, mobiltelefon, szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása

Jelentkezési határidő:

2019. 08. 28.

Jelentkezés az állásra:

Csak rajtad múlik! Jelentkezz amíg még lehet, élj a lehetőséggel! Az alábbi gombra kattintva tudsz továbblépni.