Megbízónk egy magán kockázati tőkealap-kezelő cégcsoport tagja, akik neves multinacionális gyártó, szolgáltató és kereskedő cégek Kelet-Magyarországra letelepülő, vagy már meglévő partnerei. A logisztikai ágazat dinamikusan fejlődő csapatába most új kollégát keresünk.  

LOGISZTIKAI MENEDZSER

Debrecen

Az új Logisztikai Menedzser legfontosabb felelőssége a logisztikai bérszolgáltatások, és a jelenleg több mint 28.000 m2-es raktári, és reptéri csarnokok értékesítése lesz. Napi feladata lesz a hosszú távú bérlői igényfelmérés, az erre alapozott éves tervezés, a partneri kör felkutatása, ártárgyalások bonyolítása, és a szerződések előkészítése, megkötése. Munkájának fontos része még, hogy a leendő ügyfelek műszaki elképzeléseit, elvárásait feltérképezze, és a megvalósításhoz szükséges kockázatelemzéshez az alapadatokat felvegye. A további tárgyalások során műszaki támogatást ad a szerződések realizáláshoz. Felelőssége és önállósága lesz a projektek megvalósításában és lebonyolításában, különösen a repülőtéri csarnokok hasznosítása, és a raktári kapacitások lekötése területén, ahol a lekötések függvényében a fizikai állomány felépítésében és irányításában is feladati lesznek. Direkt az ügyvezető igazgató felé fog riportolni. 

Jelöltünk felsőfokú logisztikai mérnöki és/vagy közgazdasági és/vagy mérnöki (logisztikai szakirányú végzettség előnyt jelent) végzettséggel, valamint legalább 5 éves, sikeres szolgáltatásértékesítési tapasztalattal rendelkezik, amit ideális esetben logisztikai bérszolgáltatási területen, B2B környezetben szerzett. A logisztikai projektekben megvalósító, fejlesztő, rendszerkialakító szemlélettel bíró szakemberünk fejlett érdekérvényesítő képességgel, ügyélközpontú és csapatjátékos attitűddel rendelkezik. A pozíció betöltéséhez tárgyalóképes angoltudás szükséges.

Megbízónk a kiválasztott jelöltet egy stabil, kellemes légkörű vállalatban, szakmai fejlődési lehetőséggel és ideális munkafeltételekkel várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

Állás, munka területe(i):

  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Logisztikus, Fuvarszervező
  • Projektmenedzsment

Szükséges tapasztalat:

  • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Felsőfok/tárgyalóképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Debrecen

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.