Logisztikai Folyamat és Rendszer Szakértő lehetőség nemzetközi autóipari partnerünknél Budapesten.

Logisztikai Folyamat és Rendszer Szakértő

Autóipar – Budapest

Az Ön új cége

  Logisztikai Folyamat és Rendszer Szakértő pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Budapesten.

Az Ön új pozíciója

  A Logisztikai Folyamat és Rendszer Szakértő pozícióban legfőbb feladata a vállalat nemzetközi és magyarországi telephelyeinek zökkenőmentes integrálása a logisztikai hálózatba logisztikai folyamatok és rendszerek (SAP) oldaláról egyaránt. Felelős lesz egyúttal az integrációs folyamat végén a kollégák oktatásáért. A Logisztikai Folyamat és Rendszer Szakértő Pozícióban feladata lesz még a vállalat által használt logisztikai rendszer és a vállalatirányítási rendszer (SAP) közötti kapcsolat folyamatos fejlesztése. 

Mire van szüksége a sikerhez

  A Logisztikai Folyamat és Rendszer Szakértő pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, legalább 2 éves széleskörű, preferáltan end-to-end logisztikai (szállítmányozás, raktározás, termeléstervezés, stb.) tapasztalat, SAP bevezetésben szerzett tapasztalat, tárgyalóképes szintű angol nyelvtudás és utazási hajlandóság szükséges. 

Mire számíthat partnerünktől

  A vállalat régiójának egyik meghatározó és stabil szereplője, Logisztikai Központtal van jelen a régióban, ahová akár azonnali kezdéssel is várják az új kollégát.

Állás, munka területe(i):

 • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
 • Vállalatirányítási rendszer, SAP
 • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
 • Logisztikus, Fuvarszervező
 • Projektmenedzsment
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint

Munkavégzés helye:

Budapest

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.