Laboratóriumi technikus

Eurofins Analytical Services Hungary Kft.

Budapest

Laboratóriumi technikus

Szeretnél a világ legnagyobb, piacvezető vizsgálólaboratóriumánál dolgozni? A hazai piacon immár több, mint 30 éve jelen lévő Eurofins Analytical Services Hungary Kft. kitűnő szakemberekkel, modern műszerparkkal és kiterjedt nemzetközi háttérrel és remek munkakörülményekkel vár Újpesten.

Élelmiszervizsgáló Laboratóriumunk Peszticidek és egyéb környezeti szennyezők maradékait vizsgáló laboratóriumi részlege most elhivatott, munkájára igényes laboratóriumi technikust keres határozatlan időtartamra, bejelentett fix havi fizetéssel és egyéb juttatásokkal, rugalmas munkaidőben.

Mit kell tudnod rólunk?

Nálunk a Peszticid analitikai laboratóriumi részlegben az a cél, hogy minden technikus idővel minden analitikai előkészítést megtanuljon, így a hétköznapok ne legyenek unalmasak és tudjuk segíteni egymás munkáját. A betanulás után elengedhetetlen az önálló munkavégzés, viszont a kérdéseket sose vesszük rossz néven. A csapategység nagyon fontos, a légkör alapvetően vidám, odafigyelünk egymásra.

Mik lesznek a feladataid nálunk?

 • Élelmiszerek és takarmányok peszticid analitikai és dioxin vizsgálatainak előkészítése. Alkalmazott főbb technikák: különböző extrakciós módszerek (Quechers, SPE; folyadék-folyadék extrakció)
 • Kalibrációk, standard oldatok készítése, dokumentálása; lejárati idők követése
 • Általános laboratóriumi minőségbiztosítási feladatok és adminisztráció (mérleg, pipetta, hőmérséklet ellenőrzés stb.), egyéb laboratóriumi háttérfeladatok (minták raktározása és selejtezése etc.).

Mit várunk el tőled?

Szakirányú középfokú iskolai végzettséget (általános vegyésztechnikus, vagy élelmiszeranalitikai technikus, vagy környezetvédelmi méréstechnikus), valamint felelősségteljes munkavégzést.

Segíteni fogja a munkádat, ha szeretsz csapatban dolgozni, illetve, ha rendelkezel az alábbi kompetenciákkal: precizitás, pontosság, eredményorientáltság, jó együttműködési és kommunikációs készség, rugalmasság és elhivatottság.

Előnyként értékeljük, ha van hasonló területen szerzett tapasztalatod, dolgoztál már ISO 17025 minőségirányítási rendszerben, illetve otthonosan mozogsz az excel és word világában.

Mit ajánlunk neked a munkádért cserébe?

 • Szuper munkakörnyezetet, hiszen Tudásközpontunk egy modern, impozáns épület Újpesten a 21. század követelményeinek megfelelő eszközparkkal és technikai feltételekkel, ahol fiatalos közeg, jó hangulatú csapat, támogató munkahelyi légkör vár
 • Bónusz és  cafetéria-juttatást, szűrővizsgálatokat, kedvezményes sportolási lehetőséget (AYCM SportPass)
 • hosszútávú munkalehetőséget heti 40 óra/rugalmas munkaidőben

 

Ha úgy érzed, rendelkezel a meghirdetett pozíció betöltéséhez szükséges szaktudással, akkor jelentkezz hozzánk még ma! Motivációs leveledet és magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzodat a bruttó bérigény megjelölésével a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk.

Adatkezelési tájékoztató

Amennyiben pályázatoddal megkeresed Társaságunkat, úgy a szakmai önéletrajzba, illetve a motivációs levélbe foglalt személyes adataidat az Eurofins Analytical Services Hungary Kft.  kifejezett hozzájárulásod alapján, szigorúan célhoz kötötten kezeli, azt az Eurofins magyarországi cégcsoport tagjain kívül harmadik személy részére az adatkezelés időtartama alatt nem adja át. Az adatkezelés hozzájárulásodnak a kifejezett visszavonásával, illetve a pályázati eljárást követően anélkül is automatikusan lezárul. A beérkező önéletrajz és motivációs levél törlésére a tárgyévet követő év március 01. és május 31. napjai közötti időpontban, külön felhívás hiányában is sor kerül.

Állás, munka területe(i):

 • Gyártás, Termelés
 • Laboros
 • Vegyész/Vegyésztechnikus
 • Mezőgazdaság, Környezet
 • Mezőgazdaság, Élelmiszeripar
Laboratóriumi technikus
Eurofins Analytical Services Hungary Kft.
Budapest