FÖLDIJÓ-GASZTRO KFT.
Kürtőskalács-cukrászdába

Kürtőskalács készítő / eladó

Hirdetés szövege:

  Az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdánkba keresünk új kollégákat kürtőskalács és kürtőskalácsból készült desszert készítés / eladói poziciójára.

  A cukrászdánk egy merőben új és egyedülálló koncepció az országban: szolgálhat reggeliző, délelőtti nasizó vagy délutáni sziesztázó helyként is, ahol a hagyományos, parázson sült kürtőskalács mellett különleges kürtőskalácsból készült desszert-variációkat, finom kávékat, üdítőket és finom tejes étkeket kínálunk.

  Így az Édes Mackó csapata is összetett: szükség van cserfes eladóra, erős sütő legényre, kedves felszolgálóra, precíz cukrász- vagy kreatív péksegédre. 

  Ehhez nem kell kürtőskalács sütő tapasztalat, hisz eddig is bárkinek meg tudtuk tanítani a mesterséget.

  Várunk tehát szeretettel egy mesés környezetben, a Vitéz Kürtős családias csapatában, 4-5 napos rugalmas munkával, jó fizetéssel, jutalékokkal és különböző juttatásokkal. 


  A jelentkezéshez csak küldd el a fényképes önéletrajzod és írj pár sort, arról miért szeretnél kürtőskalács készítőként nálunk dolgozni és mi meghívunk egy finom kávé és egy gözölgő kürtőskalács mellett egy személyes találkozóra.

Állás, munka területe(i):

 • Fizikai, Segéd, Betanított munka
 • Betanított munka
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Pályakezdő/friss diplomás

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1146 Budapest, Állatkerti körút

Havi nettó fizetési keret: 

200 000 HUF

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, étkezési jegy, cafeteria, céges üdülés, üdültetés, nyelvtanulás támogatása