Tetszik Önnek ez az állás?
Jelentkezzen rá most!

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. budapesti munkavégzésre keres munkatársat az alábbi pozícióba

Közvilágítási megoldások műszaki előkészítő szakértő (73221)

Feladatok:

 • Felelős a közvilágítás modernizációs és karbantartási termékek és szolgáltatások kiakítását, működtetését biztosító műszaki megoldások kidolgozásáért továbbá összehangolásáért, az alkalmazott technológia minőségi kritériumainak meghatározásáért és a beszerzéssel együttműködve a közviálgítási termékeket gyártók kiválasztásáért mind az E.ON működési területén, mind pedig azon kívül.
 • Javaslat kidolgozása az közvil. üzletág üzleti tervének és az elérendő üzleti célok teljesítéséhez szükséges műszaki és üzleti megoldásokra a közvilágítási tevékenységet illetően.
 • Felel az adott évi modermizációs és karbantartási üzleti és munkaterv teljesítéséért.
 • Műszaki előkészítői tevékenységet végez a közvilágítási értékesítés támogatásában, közbeszerzési eljárások műszaki dokumentációjának összeállításában, közvilágítási projektek megvalósításában.
 • A műszaki előkészítő feladatokat rendszer szinten kezeli és képes egyszerre több, egymától eltérő fázisban lévő közvilágítási projekt előkészítési feladatait menedzselni.
 • Felel szervezeten belüli, sales, marketing, hálózati szakterületekkel és egyéb E.ON csoportba tartozó szervezeti egységekkel, és külső partnerekkel való egyeztetések lebonyolításáért, az üzleti tervek teljesítését biztosító műszaki jellegű együttműködések kialakításáért.
 • Az ügyfelek magas szintű kiszolgálása érdekében feladata a közvilágítási termékek és szolgáltatások műszaki folyamatainak kialakítása és ezen folyamatok folyamatos műszaki felügyelete és javaslat azok továbbfejlesztésére.
 • Feladata továbbá a jogszabályi változások, az ügyfél igények és piaci fejlemények alapján javasolni fejlesztéseket új termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan.
 • Működési költségek megtervezése és tartatása.
 • Munkakörébe tartozó feladatokhoz kapcsolódós riporting és beszámoló rendszer kialakítása , működtetéses az EKER menedzsment számára.
 • Kiemelt feladata a karbantartási és modernizációs szolgáltatásokkal kapcsolatban a hálózati szervezeti egységekkel, alvállalkozókkal és egyéb E.ON csoporttagokkal való együttműködés kialakítása és működtetése.

Elvárások:

 • Egyetemi, főiskolai végzettség - villamosmérnöki vagy építőmérnöki képzettség előnyt jelent.
 • Minimum 5 éves szakmai tapasztalat
 • Minimum társalgási szintű angol nyelvtudás
 • B kategóriás jogosítvány
 • Közvilágítási illetve egyéb építőipari projektek műszaki előkészítésében, projektmanagentjében, kivitelezésében illetve üzemeltetésében szerzett legalább 3 éves műszaki, előkészítői vagy projektmanagement tapasztalat.
 • Szakági felelős műszaki vezetői jogosultság előnyt jelent.

Információ

Referencia szám: 73221

Munkavégzés helye: Budapest

www.eon-career.com

Your energy shapes
the future

A pozíció betöltésére megváltozott munkaképességu pályázók jelentkezését is várjuk.

E.ON

Az E.ON egyike a világ legjelentosebb befektetoi tulajdonban levo energetikai és gázipari vállalatainak. Európai, oroszországi és észak-amerikai létesítményeink közel 79 000 alkalmazottja mintegy 113 milliárd euró értéku bevételt generált 2011-ben. Ambiciózus célkituzésünk az, hogy muködésünk minden területén tisztábbá és jobbá tegyük az energiát.

E.ON Energiakereskedelmi Kft.

Az E.ON Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető energiaszolgáltatója, s évek óta a tíz legnagyobb árbevételű hazai cég egyikeként tartják számon. Az E.ON Hungária Zrt. áramszolgáltató társaságai a Dunántúlon és a Tiszántúlon szolgáltatnak villamos energiát, gázszolgáltatói a Dunántúlon működnek. Az E.ON Hungária Zrt. a továbbiakban társaságai tevékenységének további összehangolását, a minőségi szolgáltatás feltételeinek megteremtését tekinti fő feladatának.

Kérjük értékelje, hogy mennyire találja vonzónak a hirdetést!

Az Ön szavazata:
Összes szavazat:
db szavazat
Többes adatkezelés, a jelentkezés elküldése előtt tájékozódjon a munkaadó adatkezelési szabályzatáról.
Állás, munka még: E.ON Energiakereskedelmi Kft.>
A hirdetés adatai:
 • Pozíció neve: Közvilágítási megoldások műszaki előkészítő szakértő (73221)
 • Hirdető cég: E.ON Energiakereskedelmi Kft.
 • Elsődleges kategória:
 • Terület: Budapest
 • Feladatok: Felelős a közvilágítás modernizációs és karbantartási termékek és szolgáltatások kiakítását, működtetését biztosító műszaki megoldások kidolgozásáért továbbá összehangolásáért, az alkalmazott technológia minőségi kritériumainak meghatározásáért és a beszerzéssel együttműködve a közviálgítási termékeket gyártók kiválasztásáért mind az E.ON működési területén, mind pedig azon kívül. Javaslat kidolgozása az közvil. üzletág üzleti tervének és az elérendő üzleti célok teljesítéséhez szükséges műszaki és üzleti megoldásokra a közvilágítási tevékenységet illetően. Felel az adott évi modermizációs és karbantartási üzleti és munkaterv teljesítéséért. Műszaki előkészítői tevékenységet végez a közvilágítási értékesítés támogatásában, közbeszerzési eljárások műszaki dokumentációjának összeállításában, közvilágítási projektek megvalósításában. A műszaki előkészítő feladatokat rendszer szinten kezeli és képes egyszerre több, egymától eltérő fázisban lévő közvilágítási projekt előkészítési feladatait menedzselni. Felel szervezeten belüli, sales, marketing, hálózati szakterületekkel és egyéb E.ON csoportba tartozó szervezeti egységekkel, és külső partnerekkel való egyeztetések lebonyolításáért, az üzleti tervek teljesítését biztosító műszaki jellegű együttműködések kialakításáért. Az ügyfelek magas szintű kiszolgálása érdekében feladata a közvilágítási termékek és szolgáltatások műszaki folyamatainak kialakítása és ezen folyamatok folyamatos műszaki felügyelete és javaslat azok továbbfejlesztésére. Feladata továbbá a jogszabályi változások, az ügyfél igények és piaci fejlemények alapján javasolni fejlesztéseket új termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan. Működési költségek megtervezése és tartatása. Munkakörébe tartozó feladatokhoz kapcsolódós riporting és beszámoló rendszer kialakítása , működtetéses az EKER menedzsment számára. Kiemelt feladata a karbantartási és modernizációs szolgáltatásokkal kapcsolatban a hálózati szervezeti egységekkel, alvállalkozókkal és egyéb E.ON csoporttagokkal való együttműködés kialakítása és működtetése.
 • Elvárások: Egyetemi, főiskolai végzettség - villamosmérnöki vagy építőmérnöki képzettség előnyt jelent. Minimum 5 éves szakmai tapasztalat Minimum társalgási szintű angol nyelvtudás B kategóriás jogosítvány Közvilágítási illetve egyéb építőipari projektek műszaki előkészítésében, projektmanagentjében, kivitelezésében illetve üzemeltetésében szerzett legalább 3 éves műszaki, előkészítői vagy projektmanagement tapasztalat. Szakági felelős műszaki vezetői jogosultság előnyt jelent.
 • Elvárt végzettség: Főiskola
 • Elvárt nyelvismeret: Angol
 • Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
 • Szükséges tapasztalat: 5-10 év szakmai tapasztalat
 • Feladás dátuma: 2017.03.20