MASC Kft.

könyvelő irodánkba

Könyvelő munkatársat

keresünk

 

A MASC Kft. egy 2002-ben alapított budapesti székhelyű vállalkozás, jelenleg 21 munkatárssal, budapesti és győri irodákkal. Elkötelezettek vagyunk a magas minőség mellett. Küldetésünk, hogy nagy szaktudással, naprakész szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleinket üzleti sikereikben. Tevékenységünket magas szakmai színvonalon végezzük, amit munkatársaink folyamatos képzésével tudunk biztosítani.  

Új könyvelőként feladataid a teljes körű könyvelés ellátása elektronikus adatfeldolgozással, éves beszámoló, időszakos bevallások készítése, kapcsolattartás az ügyfelekkel és a hivatalokkal. Elvárásunk, hogy minimum 3 éves gyakorlattal rendelkezz és a felsorolt feladatokat önállóan el tudd végezni.

Ha kitartó, precíz, pontos és felelősségteljes vagy, itt a helyed!

A meghirdetett pozíció betöltésének feltétele a pénzügyi számviteli főiskolai vagy a mérlegképes könyvelői végzettség.

Ha már dolgoztál korábban SAP Business One rendszerben, esetleg tudsz kommunikálni angolul, még értékesebb számunkra a pályázatod.

Mi a jó munkakörülmények mellett fejlődési lehetőséget is biztosítunk a számodra. Megbecsülünk mind emberileg, mind anyagilag.  Ha úgy érzed, hogy ebben a munkakörben sikeres vagy és kimagasló eredményeket tudsz elérni, jelentkezz!

Főbb feladatok, munkák:

    Teljes körű könyvelés ellátása elektronikus adatfeldolgozással, éves beszámoló, időszakos bevallások készítése, kapcsolattartás az ügyfelekkel és a hivatalokkal.

Állás, munka területe(i):

  • Pénzügy, Könyvelés
  • Könyvelés
  • Pénzügyi asszisztens, Munkatárs
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol - Középfok/kommunikációképes szint

Munkavégzés helye:

Győr

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.