Innováció és szolgáltatás által győzzük meg Önt- hiszen Ausztriában piacvezetők vagyunk; Közép-Kelet Európában direkt értékesítéssel dolgozunk; ezen túl pedig a világ egyéb 60 országában ismerik el termékeinket. Sikerünk alapja munkatársaink kompetenciája, az innovatív megoldások, és a motiváció a folyamatos jobbításra.

A Hagleitner név egyet jelent az innovációval a higiénia területén.

Folyamatos növekedésünk végett keressük Önöket a következő pozícióba

Kiszállító munkatárs (sofőr)

Kiemelt fontosságú területeink:

Budapest

Az Ön feladata:

A túrákhoz igazodóan az áruk időben és rendben történő kiszállítása; készülékeink felszerelése, beüzemelése és javítása, a felhasználók helyszíni informálása; vevői észrevételek továbbítása. Továbbá az ország területén más kiszállítók alkalmi helyettesítése, nagy szerelésekben való részvétel.

Az Ön tulajdonságai:

Lakóhelye elsősorban Budapesten vagy környékén található. Megbízhatóság, önállóság és felelősségtudatos munka, műszaki érzék, terhelhetőség. Vevőinkkel udvariasan kommunikál; jó helyismerettel, B- jogosítvánnyal és szállítói gyakorlattal rendelkezik. A C-kategóriás jogosítvány előnyt jelent.

Amit kínálunk:

változatos tevékenység, érdekes továbbképzési- és karrierlehetőséggel egy gazdaságilag erős és stabil növekedést produkáló vállalatnál. Márkánkat elismerten magas minőség és ismertség jellemzi.

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Gépjárművezető, Sofőr, Futár

Szükséges tapasztalat:

  • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

  • Szakiskola / szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Érdekli ez a változatos, kihívást jelentő állás? Örömmel megismerjük Önt! Amennyiben rendelkezik a fenti tulajdonságokkal, küldje el tartalmas önéletrajzát a következő címre 2020. szeptember 30-ig!

 

Hagleitner Hygiene Magyarország Kft.

9027 Győr, Juharfa út 20.