Kereskedelmi értékesítő (Székesfehérvár)

Bónusz

DANIELLA KFT.

Székesfehérvár

KERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTŐ - SZÉKESFEHÉRVÁR

Kiskereskedelmi eladók, figyelem! Neked mi a lényeg a munkahelyeden?

A) A matek. A számok legyenek meg mindenek felett.  
B) Az emberek. A hangulat mindenek felett. 
C) A kapcsolatok – mert onnan jönnek a számok és a hangulat ;) 

Hahó műszakik, rajthoz: a Daniella kiskereskedelmi villamossági szaküzletébe  
egy csapatjátékos iron-mant vagy vasladyt keres!  

Egy olyan eltökélt értékesítő hiányzik még a kis brigádunkból,   
aki vállvetve masírozna velünk a közös célok felé.  

Az A) válasz bármennyire is kifogástalan értékesítő-válasz, mi nem téged keresünk, mert nem futószalag-eladást csinálunk. 
A B) válaszért imádunk – de ez nem klubdélután lesz, mármint: nem csak. 

Ha nem volt kérdés neked, hogy a C) az egyetlen helyes út, akkor tárt karokkal várunk pont téged! 

Mi a kollégáink egymás és a partnereink közötti kapcsolatában látjuk a számok nyitját! 
Főleg olyankor, ha egyre jobban összefonódnak az emberi és az üzleti szálak.

Amikor emberek vagyunk.  
Amikor társak vagyunk.
Amikor összekacsintunk.  
Amikor együtt gondolkozunk és szentségelünk megoldásokon. Aztán együtt vígadunk, ha megvannak. 
Amikor a "Helló, hogy vagy?" nem csak sima köszönés, hanem egy pacsival jár és válaszra vár.  
Van, aki azt mondja, érzelmeket, barátságokat keverni a munkába nem profi – mégis: nekünk ez vált be. 

Megsúgom "négyszemközt", miért szeretnek igazából az emberek nálunk dolgozni!  

Két fő okból:  

1) Mert a Daniella emberileg sosem lett „multis”, ahol a kollégák csak arctalan fogaskerekek – itt minden értékesítő csapat egy brigád és család is egyben. És ez ritkajó érzés!   
2) …mégis a multi minden előnyével jár: stabil, korrekt, hatékony munkahely, ahol mindig van elég forrás, feladat és lehetőség. És így csodás belevágni a napba minden reggel! 

Együtt dolgozunk – jóban, rosszban.

Minden kiskereskedelmi Daniella üzlet egy kis család: saját szokásokkal, belsős poénokkal és egyedi ügyfélkörrel. Ahogy nekünk a legjobb, az ügyfeleknek és a cégnek is úgy a legjobb! A kis brigádunk kezében van, hogy minden csapattárs úgy dolgozhasson, ahogy ő szeret – mert minden résztvevőnek ez hozza a maximális hasznot.  A fegyelem és a szabályok mellett a bajtársiasságban hiszünk! 

Szeretünk együtt lenni, ezért megy jól a munka – törődni egymással innentől pedig természetes!

"Kalákában" - csapatként. 

Alibizni és kivárni a munkaidő végét itt nem lehet. Viccen kívül: vannak hajtós napszakok. Van, hogy keressük, hol a fejünk vagy az ügyfél feje, épp mitől vörös. Vagy merre gurult most a csavarfej, ami Az előbb még itt volt. Itt nincs olyan, hogy "Ez nem az én dolgom" - akkor vagyunk kész, ha összedolgozunk és minden kész. De a legnagyobb káoszban is akad mindig valaki, aki azt mondja: hó-rukk gyerkőcök, nyomjuk meg - aztán főzöm a szieszta-kávét! 

Egy buzgómócsing kis család vagyunk - mi így szeretünk működni.

Nálunk nem névtelen sorakozó-áruátvétel zajlik! Itt Zoli és Feri és "Na, itt a haverod!" a vevőink, akik a partnereink. Akik nem ritka, hogy barátokká válnak – van, akinek a kaján vigyorából már előre tudni, melyik új megrendelését csípte meg, mert együtt szurkoltunk, amikor vele szürcsöltük a kávét az ebédlőben. És ha dugóban ragad egy törzsvásárló, bizony el is fuvarozzuk neki az árut. Ez nyilván üzlet, de a jóféle adok-kapok érzés nagyon feldobja ;)

A partner-vásárlóink kivitelezők, villanyszerelők, de ugyanúgy járnak hozzánk egyszerű emberek, akik saját építkezésre adták a fejüket. Egy kisker boltban 3000 villamossági terméket tartunk raktáron: a villanykapcsolóktól, az elektromos fűtésrendszer-technológiai kiegészítőkön át a telefonról vezérelhető teljes okos-otthon minden kütyüjéig. 

Az irányelvünk a munkában: gyűrjük fel az ingujjat, fogjunk össze, és mindjárt minden meglesz.

Ez egy közös vállalkozás, ahol attól függ az összteljesítmény, hogy mindenki hajlandó-e egyesével mindent beleadni. Mert csapatban játszunk.  

Nincs hajcsár, nem liheg a nyakadba senki, mégis hajrázunk. Azért szeretünk szorgalmasan dolgozni, mert büszkék vagyunk a rátermettségünkre, hogy az olyan kacifántos szakmai problémákat is felgöngyölítjük, mint a "mi a bánat az a csatos vagó?" esete.  Mert ez így menő. 

Ott az üzletben ti vagytok a főnökség és a munkaerő egyben. Szeretjük a felelősséget, mert így úgy lehetünk hatékonyak, ahogy a mi ügyfeleinknek és a mi kollégáinknak a legpasszentosabb! Mert ez a mi boltunk.  

Ne azért örülj, hogy kiment már az ügyfél a boltból - hanem hogy legközelebb fülig érő mosollyal és egy bennfentes kacsintással jöjjön be újra! Partnerek vagyunk - hosszú távon. Azt akarjuk, hogy baráti bizalommal jó-kezekben legyenek nálunk. Mert ez így az igazi.

A munkaidő végével nincs vége a bandázásnak, nem csak 7-től 4-ig vagyunk egy brigád - összejárunk, sütögetünk, elhajlunk időnként, - erre fent azt mondják, hogy csapat-építünk, pedig csak bírjuk egymást. Jól összenőttünk ...de ha egyszer ez egy klassz banda?!!!  

A napi to-do-listád:

 • bejössz reggel és ott vár halomban az átvételre váró áru 
 • körbe-dumcsi, kávé-rituálé 
 • átnézzük az árut, felpakoljuk a helyére a polcra
 • reggel elsőként a villanyszerelő vevők zuhannak be, akikkel vállveregetés, csipkelődés, kávé-rituálé - és közben megvitatjuk, mire van szükségük
 • szállingóznak a sima vevők: stresszes-kapkodós időszak, amikor félszavakkal és gesztikulálással dolgozunk egymással össze, hogy a lehető legjobb megoldásokkal gyorsan ellássuk és kipörgessük a barkács-siserehadat
 • ha van egy kis szünet: árajánlatokat és szállítási reklamációkat intézünk, bekérünk árakat a beszerzéstől, kommunikálunk a pénzüggyel vagy ügyezünk a szállítmányozással - ez a mi vállalkozásunk, együtt vezetjük
 • a telefon csörög, néha pont rosszkor, mert nyakig melegedtél egy villamossági projektbe - ilyenkor beugrunk egymás helyett, hogy a vonal túlvége se maradjon segítség nélkül
 • telefonon is jönnek megrendelések: a nagy kedvenc a záróra előtt 5 perccel, hogy „negyed órát mond a GPS-em, megvártok?!” És nem várjuk meg, mert bármennyire fáj, néha tudni kell nemet is mondani, de nem fog megharagudni, mert minden másban segítetted.
 • nemcsak eladjuk, amit kérnek, hanem van, hogy tudunk jobbat is mondani, mint amit az ügyfél kér, ráadásul készletről. Értékesítők vagyunk, nem árusok ;)
 • pénztárkezelés, nyitás-zárás nyilván egyikőnk dolga - rotálni szoktuk a feladatokat, nincs ebből vita sosem
 • mi takarítunk - ez nem furcsa, hiszen ez a mi üzletünk és csodásan, tisztán szeretjük
 • évi 1 leltár van- ez nem téma, lezavarjuk


NEM KELL VILLANYSZERELŐNEK LENNED – DE TECHNIKAI-MŰSZAKI BEÁLLÍTOTTSÁG ELENGEDHETETLEN.

Ami kérdés nélkül adott, az a céges háttértámogatás:   

Így leszel megbízható szakember!  

Honnan is ismernéd az összes termékünket?! Ne aggódj, ha úgyis bírod a kütyüket, betárazni a fejedbe a több ezer cikkes készletet kb. 6 hónap alatt menni fog. Nyilván a társaid lesznek ebben a fő támaszod az üzletben.  

Így leszel hiteles szakember!  

Az is világos, hogy minden részterületnek nem lehetsz a professzora, viszont biztos van szíved-csücske: mindegy, hogy a távvezérelt automatikák vagy az elosztó szekrények gyönyörűsége igéz meg, mi feltétlenül segítünk, hogy bármiben továbbképezhesd magad.   

Így leszel hatékony szakember! 

Nem hagyunk a nap folyamán se magadra - tudjuk, hogy bármikor előállhat egy olyan fogós-kérdéses helyzet, amikor össze kell dugni a fejünket. Ha információra van szükséged, mindig lesz valaki a vonal túlsó végén, akinek van válasza a gondodra - együtt megoldjuk.   

Így leszel megbecsült szakember!  

Stabil cég vagyunk, aki figyel rád. Olyan nincs, hogy késik a fizetés, szombaton dolgozni kéne vagy bárkit is ukkmukkfukk kirúgunk –a vírushelyzetben is a fő prioritásunk a leépítés megakadályozása volt, sikerrel. Számíthatsz ránk!  

Így leszel elégedett ember!  

Ez egy olyan munkahely, ahol sosem cserélnénk el senkit egy robotra! Mert ez nem a cikkek futószalagos kiszórásáról és a vevők gyors letudásától működik – hanem tőletek! Mert pont ott, arra az üzletre, pont ti kiforraltok valamit, az alapján, amit csakis ti láttok testközelből – és egy bográcsozáson hajnalban valaki merész gondolatából egy remek tervet fabrikáltok össze. Számítunk rátok!   

  Amit mi nyújtunk:

  • A Daniella családias hangulatú munkahely - együtt dolgozunk egymásért és ez jó érzés:
  • Nem mutyizunk, nem kivételezünk, nem vagyunk felületesek, nem rekesztünk ki, nem vagyunk szervezetlenek, hanem beszélgetünk egymással. Érdekel minket, ki mivel tölti a szabadidejét, szeretünk a családról mesélni, összetartunk.
  • Korrekt fizetés
  • Dolgozói kedvezményt adunk neked a termékekből - fény mindig kell. :)
  • Szakmailag is "vállvetve" veled vagyunk - személyesen és továbbképzések formájában is.
  • Útiköltség-térítéssel kompenzálunk
  • Béren felüli negyedéves és éves teljesítmény-bónusszal is honoráljuk a sikeres eredményeidet
  • Bruttó 49.000 Ft-os Cafetériát kapsz minden hónapban
  • Határozatlan idejű munkaszerződésed lesz - és akár azonnal kezdhetsz! 
  • Tőkeerős cég vagyunk, ahol van lehetőség a tervezett fejlődés megvalósítására
  • Ez egy abszolút bizalmi pozíció - te is ugyanígy hosszútávon tervezhetsz velünk.


  Mert ez kőkemény CSAPAT- és -MUNKA. A kettő egymás nélkül értelmetlen. És akkor vagy az emberünk, ha te most jóérzéssel bólogatsz. 

  Állás, munka területe(i):

  • Értékesítés, Kereskedelem
  • Telefonos értékesítő
  • Kereskedelmi munkatárs
  • Értékesítési munkatárs

  Jelentkezés módja

  …na, indulhatunk?! Millió dolog van!  

  JELENTKEZZ!

  KERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTŐ - SZÉKESFEHÉRVÁR
  DANIELLA KFT.
  Székesfehérvár