Ipari tisztítószerek gyártásával foglakozó vállalat

Irodavezető

munkatársat keres

  Megbízónk több mint 20 éve foglalkozik tisztítószerek gyártásával. A kiváló minőségű termékeknek, az ügyfelek igényeinek magas szintű kiszolgálásnak köszönhetően mára már elismert és keresett márka a piacon. Természetesen ez mind nem jöhetett volna létre, ha a céget nem egy kiváló, összeszokott csapat és vezetők irányítanák.

Főbb feladatok, munkák:

  Ezért is nagyon fontos szereped lesz irodavezetőként, mert nem csak egyszerűen adminisztratív ügyek intézése, ügyfelek kezelése és számlák kiállítása lesz a feladatod. Támogatod az ügyvezetés munkáját, azáltal, hogy gondoskodsz arról, hogy az iroda zökkenőmentesen működjön és eléred, hogy a feladatok el legyenek végezve. Akkor tudsz igazán sikeres lenni, ha képes vagy a rutin feladatok elvégzésére is, de jól és könnyen tudsz alkalmazkodni a változásokhoz is.

  Ez egy családi vállalkozás magasfokú szervezettséggel, és egy olyan csapattal, akik büszkék arra, hogy részesei egy világszínvonalú márka építésének.
  Egy emberközpontú cégnél dolgozhatsz, ahol céljaid eléréseben támogatnak, anyagi és emberi megbecsülésre egyaránt számíthatsz, fejlődésedet pedig segítik

Állás, munka területe(i):

 • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
 • Adminisztráció vezető
 • Irodavezető
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Amennyiben érdekes számodra a pozíció, jelentkezz egy pár perces kérdőív kitöltésével.