Irodai asszisztens – Kaposvár

Az álláshoz tartozó elvárások:

Korábban már dolgozott kisvállalkozásban iroda asszisztensi munkakörben, rendkívül sokrétű gyakorlata van ügyviteli feladatokban.

Tudja, hogy egy kihívásokkal teli munkakörben ki tud bontakozni, képes egy kis cég hatékony segítő személyévé válni. Tud rendszerben gondolkodni, szervezett és megbízható, aki eléri, hogy a dolgok elkészüljenek.

Felelősségi körébe tartozik az ügyféligények teljesítésének nyomon követése, az irodavezetővel együtt működteti a cég teljes körű kommunikációs és pénzügyi rendszerét.

Ez a munkakör olyan pályázók számára ideális, akik szeretnek maguk körül rendet tenni és tartani, nem ijednek meg a műszaki környezettől, precízek, önálló munkavégzésre képesek, jó együttműködési készségük van.

Kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációja révén eredményes kapcsolatot tart az ügyfelekkel, a beszállítókkal és az alvállalkozókkal.

Logisztikai képessége sokat segít abban, hogy jól átlássa és az irodavezetővel együtt megszervezze az áruszállító kollégák útvonalait, túráit.

Célunk, hogy a Dél-dunántúli régió legprofesszionálisabb szolgáltatását nyújtsuk a vízadagoló és ballonos víz forgalmazás piacán. Termékeinkkel olyan szolgáltatást biztosítunk partnereinknek, amely magába foglalja a kényelmet, az egészséget és a környezettudatosságot.

Kihívásként szüksége lesz az újdonságra való nyitottságára, számítógépes ismereteire, türelmére, mert számos új rendszert alapozunk meg a vállalkozásunkban.
Hajlandónak kell lennie ezen rendszerek bevezetésében segíteni a kollégáinak, hogy mindenki a legjobb eredményeket hozhassa ki magából.

Amit kínálunk:

Ez egy kitartást és elkötelezettséget igénylő munkakör, ahol valóban gazdája és felelőse lesz a munkakör eredményeinek. A számtalan kihívás mellett tanulási és fejlesztési lehetőséget is kínál.

Állás, munka területe(i):

  • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
  • Adminisztrátor, Dokumentumkezelő
  • Szakmai asszisztens
  • Személyi asszisztens

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Kaposvár

Jelentkezés módja:

Ha ez olyan munkakörnek látszik, amiben Ön sikeres lenne és képes elkötelezni magát, kérjük, jelentkezzen!