Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata két fő

Ingatlan tanácsadó

munkatársat keres II. és IV. kerületi irodájába

CeginfoPoziAlatt

Gondolkoztál azon, hogyan lehet hétszámjegyű jövedelmet elérni Magyarországon? Úgy érzed, hogy többre vagy képes annál, amit csinálsz és a saját vállalkozásod szeretnéd építeni? Szeretnéd magadnak beosztani az idődet és izgalmas, társadalmilag hasznos, folyamatos fejlődési lehetőséget rejtő területen elhelyezkedni? 

 

Ha kitartó vagy, jól kommunikálsz, szeretnél sok befektetett munkával jóval az átlag felett keresni és minimum érettségivel rendelkezel (sokunknak egyetemi végzettsége is van, de nem feltétel), akkor jelentkezz ingatlan tanácsadónak és egy kötetlen beszélgetés keretein belül bemutatjuk hálózatunkat, valamint közösen felmérjük, hogy ideális lehet-e számodra a szakma. 

 

Rólunk: az OTP Ingatlanpont Kft. hazánk egyik piacvezető, egyetlen banki háttérrel rendelkező ingatlanközvetítői hálózata. Cégünk fő profilja az ingatlanközvetítés, amelyhez az OTP Csoport olyan egyedi hátteret biztosít, aminek köszönhetően az ügyféligényeket professzionális szinten, komplex szolgáltatással tudjuk kielégíteni és ehhez az értékesítői hálózatunknak a legjobb feltételeket biztosítjuk a piacon.

Amit kínálunk:

Tudjuk a receptet ahhoz, hogy valaki kiszámíthatóan, folyamatosan elérje kitűzött céljait és ehhez minden támogatást megadunk. Küldd el pályázatod és tanuld meg ezt az (akár életre szóló) hivatást a sok éves tapasztalattal rendelkező vezetőinktől.

 

Figyelem! Várjuk jelentkezésed, a kiválasztást, beléptetést és betanítást (oktatási anyagok, szabályzatok, szoftver használat) el tudjuk indítani, hiszen a legtöbb munkafolyamatot eddig is digitalizáltuk. Várhatón az új munkatársak személyes mentorálására és tényleges munkavégzésére a vészhelyzet elhárulta után kerülhet sor.

Állás, munka területe(i):

  • Értékesítés, Kereskedelem
  • Ingatlanértékesítő
  • Területi képviselő
  • Építőipar, Ingatlan
  • Ingatlan- építőipari értékesítés

Szükséges tapasztalat:

  • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Nem csak szakmabeliek jelentkezését várjuk. Akár pályakezdőként vagy pályamódosítóként is várjuk jelentkezésed fényképes önéletrajzzal a  "Jelentkezem" gombra kattintva.