1991 óta P S P S i k l ó s s y és P a r t n e r Vezetői Tanácsadó Kft.

Megbízónk nagy múltú külföldi vállalatcsoport magyarországi leányvállalata, mely saját ágazatában a régió domináns piaci szereplője. A 400 főt meghaladó és folyamatosan fejlődő magyar vállalathoz keressük a cég

HR VEZETŐJÉT

(Miskolc, német vagy angol nyelv)

Feladatai

    többek között a szükséges humán erőforrás rendelkezésre állásának biztosítása, HR rendszerek kiépítése és működtetése, a 4 fős HR csapat szakmai irányítása és ellenőrzése. A társaság bérszámfejtési feladatainak irányítása, ellenőrzése, riporting rendszer üzemeltetése, elemzések, kimutatások készítése, adatszolgáltatás, fejlesztési és képzési terv összeállítása, kivitelezése, a kompenzációs szabályrendszer és teljesítmény értékelési rendszerek kialakítása, működtetése, Employer Branding stratégia kidolgozása és megvalósításában aktív részvétel, HR budget teljes kontrollja, részvétel a bér- és létszámtervezésben, a munkajogi kérdések és felmerülő feladatok menedzselése, jogszabályváltozások nyomon követése, betartása.

Ideális pályázónk

    felsőfokú - preferáltan HR, közgazdász, jogász – végzettséggel, legalább 5 év, nagyvállalatnál - min. 300 fő - hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Elvárás a vonatkozó jogszabályok (elsősorban a Munka Törvénykönyve) alapos ismerete, a MS Office programok magas szintű ismerete és a tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás. SAP HR moduljának ismerete és a termelő vállalatnál szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Állás, munka területe(i):

  • HR, Munkaügy
  • HR manager, HR vezető
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

A felsoroltak közül bármelyik:

  • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint
  • Német - Felsőfok/tárgyalóképes szint

Munkavégzés helye:

Miskolc

Jelentkezés az állásra:

Kérjük, fényképes magyar és német vagy angol nyelvű pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38514. pályázati számra hivatkozva az alábbi címre küldje: