Performia Hungary Kft.

13 éve sikeresen működő vezetési és személyzeti tanácsadó cég számára

HR Tanácsadó

munkatársat keresünk

Közel áll hozzád a személyzeti terület? Segítségnyújtás az, ami igazán motivál téged tanácsadói munkádban? Mindig is fontos volt számodra, hogy emberekkel foglalkozhass, legyen az vezető vagy munkatárs? Akár küldetés is lehet számodra, hogy a HR-t magasabb színvonalra emeld a kis-és középvállalkozásoknál?

Tanácsadóként személyiség tesztek kiértékelésével támogatod majd az ügyfelek kiválasztási folyamatát, hogy hosszú távra jó döntéseket tudjanak meghozni. Személyzeti átvilágítást követően, stratégiát dolgozol ki az ügyfélnek, hogy hogyan tudja a személyzet kiválasztást és csapatépítést biztos alapokra helyezni. Konzultáció keretében személyre szabott képzési tervet állítasz össze a cégvezetőknek, személyzeti munkatársaknak, hogy az eredményeket hatékonyan és magabiztos tudással érjék el. Igény szerint teljes toborzási folyamatokat futtatsz le munkaerő-közvetítés keretében, mely szolgáltatásunkkal „A megfelelő embert a megfelelő helyre.” juttatjuk el. Továbbá feladat minél több új ügyfellel is megismertetni egyedi HR termékeinket, amikkel hosszú távon bizonyítottan kiemelkedő eredményeket érnek el a csapatépítésben.
  
Küldetésünk, hogy cégvezetőket tegyünk sikeressé, abban, hogy felépítsék győztes csapatukat, ezáltal biztosítva lesz vállalkozásuk folyamatos növekedése is. A Perfomia nemzetközi szinten több mint 30 éve nyújt segítséget vállalatok számára a csapatépítés terén. Sikereinket magasan képzett munkatársainknak, modern eszközrendszerünknek köszönhetjük.  
 
Ha rendelkezel jó eredményekkel ezen a területen, de szeretnéd a tudásodat a cég által használt módszertannal és eszközökkel fejleszteni és kompetens HR tanácsadóként egy olyan csapat részévé válni, akik igazán élvezik a munkájukat és folyamatosan versenyben vannak az eredményekért, ne habozz a jelentkezéssel.


 
A Jelentkezem gombra kattintva jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

Állás, munka területe(i):

  • HR, Munkaügy
  • Képzés, Fejlesztés
  • Munkaerő közvetítés, Kölcsönzés, Fejvadászat
  • Toborzás, Kiválasztás
HR Tanácsadó
Performia Hungary Kft.
Csömör