thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.
A thyssenkrupp egy nemzetközi vállalatcsoport, amely nagyrészt független ipari és technológiai vállalkozásokat foglal magában. 78 országban a csoport 42,0 milliárd euró árbevételt ért el a 2018/2019-es pénzügyi évben. Széles körben ismert márkanevünk alatt termékeink és szolgáltatásaink jelentősen hozzájárulnak a jobb és fenntartható jövő megteremtéséhez. Több mint 106 000 alkalmazottunk szakmai hozzáértése és elkötelezettsége jelentik sikerünk alapját. Ügyfeleinkkel együttműködve technológiáinkkal és innovációinkkal költséghatékony és erőforrás-barát megoldásokat dolgozunk ki a jövőbeni kihívásokra. A teljesítményorientáció mellett nagy hangsúlyt fektetünk a vállalati és társadalmi felelősségvállalásra.

A kormányrendszerek területén technológiavezető thyssenkrupp cégcsoport az autóipar meghatározó innovatív partnere. Világszerte 16 telephelyen dolgozunk olyan modern technológiai megoldások fejlesztésén, amelyekkel biztonságossá tesszük a járművek közlekedését. A cégcsoport új beruházásaként Jászfényszarun létesül egy új gyártóegység, mely elektromechanikus kormányrendszerek gyártását és vezérműtengelyek összeszerelését látja el. Munkatársainkat a dinamika, az innovációs kedv, valamint az autók iránti szenvedély köti össze.

HR Referens Camshafts

Feladatok:

Feladatok

* 3 fős HR csapat tagjaként aktív részvétel a HR folyamatok fejlesztésében
* Munkavállalók be- és kiléptetésének támogatása
* Toborzásban, kiválasztásban való aktív részvétel
* Az éves tréningterv elkészítése és követése, tréningek szervezése
* Munkaügyi nyilvántartás és dokumentáció kezelése
* Kapcsolattartás a munkavállalókkal

Értékeljük a sokszínűséget

Nagyra értékeljük a sokszínűséget, így minden jelentkezőt üdvözlünk nemre, nemzetiségre, etnikai és társadalmi háttérre, vallási és egyéb meggyőződésre, fogyatékosságra, életkorra vagy szexuális irányultságra és identitásra való tekintet nélkül.

Ha fontos számodra a szakmai fejlődés, ha érdekes feladatokra vágysz és jó hangulatú, nemzetközi környezetben szeretnél dolgozni, akkor érdemes hozzánk jelentkezni. Dinamikusan növekvő vállalatunknál megismerkedhetsz az autóipar legújabb fejlesztéseivel és kihívásaival, találkozhatsz a vezető autógyártók ötleteivel. A budapesti központ a tudásnak és elhivatott munkatársainak köszönheti sikerét. Ha részese szeretnél lenni ennek a sikernek, jelentkezz Hozzánk!

Elvárások:

* Felsőfokú végzettség HR területen
* Hasonló területen szerzett min. 2 éves tapasztalat
* Minimum középfokú angol nyelvtudás
* Nexon programok ismerete
* Kiváló kommunikációs készség
* Nagyfokú önállóság és proaktív hozzáállás
* Jó szervező- és együttműködési készség
* Precizitás

Jelentkezés módja:

Kérjük, pályázatát a jelentkezem gombra kattintva küldje el.

Ajánlatunk:

* Versenyképes fizetés és széles körű juttatások
* Részvétel nemzetközi projektekben
* Folyamatos szakmai fejlődést biztosító, sikeres és gyorsan növekvő vállalat