Az Jó Ha Jó Bistró Kft.

Csatlakozz hozzánk

HEAD CHEF / ÉTTEREMVEZETŐ

pozícióba!

  • Good Karma Kitchen

    Budán a II. kerületben nyitottuk meg első fast-casual éttermünket 2018-ban, amit a kezdetektől az egészséges és tudatos táplálkozás, valamint a környezettudatosság elvei irányítottak. Ezt a koncepciót vittük át a pesti oldalra is, ahol tavaly augusztusban nyitottuk második éttermünket!

    Indiai inspirációjú ételeinkkel célunk az, hogy olyan helyet biztosítsunk, ahol mind a húskedvelők, gluténérzékenyek, laktózérzékenyek, vegetáriánusok és még a vegánok is találjanak maguknak egészséges ételeket ebédre vagy vacsorára.

    Olyan tapasztalt munkatársat keresünk vezető pozícióba, aki a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően a Good Karma brand irányelveit követve összefogja és irányítja konyhánk operatív működését, valamint felügyeli a kb. 20 fős személyzetet.

    Csatlakozz hozzánk

    Head Chef / Étteremvezető

    pozícióba!

    Good Karma is a healthy fast- casual restaurant. We focus on healthy and conscious eating and enviromental awareness, where our motto is: EAT GOOD, DO GOOD, FEEL GOOD.

    We are searching for teamplayers who feel that these principles are important to them and would be happy to make a difference together with the GOOD KARMA team.

    We are looking for candidates to fill the following position:

    HEAD CHEF / UNIT MANAGER

Főbb feladatok, munkák:

  • A napi operatív és management feladatok ellátása
  • Minőségbiztosítás (receptek betartatása, felhasználandó alapanyagok ellenőrzése)
  • HACCP és higiéniai szabályok felügyelete, betartatása (pl. szakszerű tárolás folyamatos nyomon követése)
  • Készletgazdálkodás (nyersanyagfelhasználás, leltárkészítés, vesztességek minimalizálása, konyhai software naprakész vezetése)
  • Rendelések leadása a beszerzésért felelős kollegának
  • A személyzet irányítása (a kiválasztási folyamatban való részvétel, új kollegák betanítása, értékelése a Good Karma szabályai alapján).
  • Beosztás megírása
  • Az étterem napi pénzügyeinek felügyelete, ellenőrzése
  • Folyamatos kapcsolattartás a management tagokkal és meetingeken való részvétel
  • Felel az étterem és eszközeinek rendeltetésszerű használatáért
  • Responsible for all aspects of management and daily operations of one of our units
  • Quality control of the food & guest experience including the consistent following of recipes and maintenance of stocks
  • Maintaining proper hygiene and cleanliness of the restaurant including the following of all HACCP & NEBIH guidelines
  • Placing orders to the Supply Manager and maintaining stock values and minimization wastage and recording in POS system
  • Managing the staff including hiring, training and evaluating
  • Financial control of daily sales and expenses
  • Responsible for correct use and maintenance of the equipment and facilities
  • Ongoing communication and meetings with other members of the management team

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Született vezető, képes motiválni másokat
  • Határozott, megbízható, őszinte, korrekt és felelősségteljes személyiség
  • Fegyelmezetten tud dolgozni és jó multitaskingben
  • Jó problémamegoldó képességgel rendelkezik
  • Szakács végzettsége van
  • Az angol és magyar nyelvet magabiztosan (tárgyalási szinten) használja, szóban és írásban
  • Éttermi szoftverek ismerete
  • Min. 5 éves éttermi tapasztalat, vezetői pozícióban is
  • Jó a számokkal és kalkulációkkal
  • Honest, trustworthy & Responsible
  • Chef certificate
  • Minimum 5 years of restaurant leadership experience
  • Has a good command of English and Hungarian
  • A natural leader who is able to work well with and motivate others
  • Good at multi tasking
  • Good with numbers and calculations
  • Disciplined and good at solving problems
  • Knowledge of restaurant software
  • Franchise or Street food experience is a plus

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Street Food / Franchise jellegű étteremben szerzett tapasztalat előnyt jelent

Amit kínálunk:

  • Jó hangulatú, nemzetközi csapat
  • Részvétel egy dinamikusan fejlődő, egyedi brand kialakulásában
  • Fejlődési lehetőség
  • Kiszámítható munkaidő (étterem nyitvatartása: 9-től este 9-ig)
  • Munkavégzés helye: Budapest, a II. vagy az V. kerület (tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető)
  • A mai kor elvárásainak megfelelő, jól felszerelt konyha
  • Versenyképes juttatások
  • A cég figyelembe veszi a dolgozók egyéni igényeit
  • Opportunity to be involved with a dynamically growing and unique brand and conscious business model
  • Comfortable operating hours Monday-Saturday 9:00 – 9:00
  • A good environment and colleagues
  • Respectful and accommodating policies
  • Modern and well equipped facilities
  • Competitive compensation
  • Opportunities for growth
  • Place of work in II. or V. district near to public transport

Jelentkezés módja:

A ,,Jelentkezem" gombra kattintás után küldd el fényképes önéletrajzodat angol nyelven!

Állás, munka területe(i):

  • Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
  • Éttermi vendéglátás
  • Szakmunka
  • Szakács

Szükséges tapasztalat:

  • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Felsőfok/tárgyalóképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

1051 Budapest, Október 6. utca 21.