DELTAKON Kft.

Vállalkozásunk Kecskeméten és környékén olyan távközlési szolgáltatásokat nyújt a helyi embereknek és környékbeli cégeknek, melyek nagymértékben segítik életüket, megkönnyítik munkájukat és színesebbé teszik mindennapjaikat.

Bács-Kiskun megye legnagyobb helyi távközlési szolgáltatója az alábbi pozícióra keres munkatársat csapatába:

Hálózatszerelő

Főbb feladatok, munkák:

  Hálózatszerelőként az lesz a feladatod, hogy új előfizetőinkhez internet, televízió és telefonszolgáltatási végpontot építs ki. Antennatartó árboc állítása tetőbe, antenna felszerelése, beállítása. Kábel levezetése lakótérbe, Wi-Fi router beüzemelése, szolgáltatás átadása. Szerződés aláíratása, díjak beszedése, számla kiállítása, pénzkezelés, az elvégzett munkákról napi jelentés megírása. Esetleges előfizetői panaszok, hibabejelentések helyszíni kivizsgálása, hálózati hibák felderítése és kijavítása. Munkalap kitöltése, aláíratása előfizetővel. Hibás eszközök dokumentálása. Tervszerű karbantartási feladatok elvégzése bázisállomásokon illetve előfizetői végpontokon.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Középiskolai végzettséggel, alapvető számítógépes ismeretekkel, jó írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel, „B” kategóriás jogosítvánnyal el tudod látni a feladatot. Elengedhetetlen a jó egészségi állapot, továbbá alkalmasság és hajlandóság a magasban végzett munkára. Fontos, hogy lojális légy a céghez, a vezetőhöz és jó kommunikációt tarts a munkatársakkal is. Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig nyitott az új dolgokra.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  Hasznos lehet az informatikai, elektronikai vagy villamosipari végzettség illetve az építőiparban szerzett, magasban (pl.:tetőn) végzett munkatapasztalat. A jó fizikai kondíció megkönnyíti a munkát és néha jól jön az angol vagy német nyelv ismerete.

Amit kínálunk:

  Teljes munkaidős alkalmazotti viszonyban, teljes bruttó bérrel jelentünk be. Az egzisztenciád megteremtésére is alkalmas mértékű munkabéred több részből áll össze: fix alapfizetés + rendelkezésre állási pótlék + ügyeleti általány + teljesítményfüggő mozgóbér, melynek összege a próbaidő alatt alacsonyabb, majd a próbaidő után teljesítmény szerinti. Rendszeresen üzemorvosi vizsgálat, munkavédelmi oktatás. Kapsz munkaruhát, korlátlan mobiltelefont, számítógépet, szervízautó (felét), szerszámokat és védőfelszereléseket. Aktív és fejlődni akaró munkatársaknak továbblépési lehetőséget kínálunk. Normál esetben a munkaidő 8-16.30 óráig tart 40 órás munkaidő kerettel és napi félóra munkaközi ebédszünettel.

  Amit itt csinálsz, amit itt tanulhatsz, az neked nagyon hasznos lesz, de ezt valójában nem lehet munkavállalóként fix munkaidőben végezni. Ezt szívvel-lélekkel kell csinálni, mert mi úgy segítünk az embereknek és akkor támogatjuk az előfzetőket, amikor szükségük van rá. Ez nem egy „klasszikus” bejövök-hazamegyek munkahely. Mi tesszük a dolgunkat és akkor fejeződik be egy nap, amikor a munka el van végezve.

Állás, munka területe(i):

 • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
 • Telekommunikáció
 • Szakmunka
 • Műszerész
 • Villanyszerelő
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely - Bács-Kiskun megye

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, céges autó, mobiltelefon, szakmai tréningek

Jelentkezés az állásra:

Jelentkezz amíg még lehet, élj a lehetőséggel!

Te vagy az aki hajlandó bármit megtenni, hogy közös céljainkat elérjük?

Te vagy az aki képes vagy bármit megtenni, hogy közösen sikeresek legyünk?

Akkor most jelentkezz nálunk…

Ha szívesen kipróbálnád magad, jelentkezz most az alábbi gombra kattintva egy 5 perces kérdőív kitöltésével!