A piacvezető brand, az alumínium italdobozgyár és töltőgyár hármasával egyedülálló HELL ENERGY Magyarország Kft. megkérdőjelezhetetlenül egyedinek számít a nemzetközi piacon. 

Szeretnél Te is hozzájárulni a számos országban piacvezető energiaital gyártójának dinamikus fejlődéséhez?

Ha igen, itt a lehetőség!

Cégcsoportunk motivált munkatársat keres miskolci irodájába

Grafikus / DTP operátor

pozícióba

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Ha kreatív vagy és szereted a kihívásokat, akkor csatlakozz Magyarország egyik piacvezető FMCG gyártójának a grafikuscsapatához.

  Keressük azt a tapasztalt, kitartó vektor és pixel mágust, aki készség szinten bánik az Adobe programokkal MAC-es környezetben. Előny, ha nem csak bannerekben vagy jártas, de szerkesztettél már különböző nyomdai kiadványokat és otthonosan mozogsz az aktuális design trendekben. Nem árt, ha rendelkezel tipográfiai, arculattervezési ismeretekkel.

Főbb feladatok, munkák:

  Olyan feladatok várnak rád, mint különböző hirdetések, plakátok, szórólapok és egyéb kreatív anyagok tervezése, mutációk készítése, nyomdai anyagok tervezése és szerkesztése. Mindemellett 3D látványtervek készítése és ezen felül weboldalak fejlesztése, folyamatos karbantartása.

Amit kínálunk:

  Stabil háttérrel rendelkező, folyamatosan növekvő vállalati hátteret, igényes munkakörnyezetet biztosítunk. Változatos feladatokkal, nemzetközi projektekkel és egy fiatal, dinamikus csapattal várunk!

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Grafikus, Képszerkesztő
 • Tördelő, DTP operátor
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Miskolc

Jelentkezés módja:

A fényképes, név alapján elnevezett önéletrajzokat, motivációs levelet a pozíció megnevezésével várjuk.