CSI Hungary Kft.
A Closure Systems International a világ egyik vezető csavarzárgyártója műanyag- és üvegpalackokhoz, a Coca-Cola, a Pepsi Cola és számos más üdítőitalgyártó cég egyik legnagyobb beszállítója. Magyarországi vállalatunk több mint 25 éve működik sikeresen az európai piacon. Fiatalos, jól együttműködő csapatunkba az alábbi munkakörökbe keresünk munkatársat 12 órás megszakítás nélküli munkarendbe:

Gépkezelő

Főbb feladatok, munkák:

  Gépkezelő, printeres

  Feladata: az automata nyomdai termelő-berendezések működtetése, beállítása; a termelőmunka nyomon követése minőségi és mennyiségi előírások alapján.

  Elvárásaink: folytonos munkarend vállalása.

  Az alkalmazás feltétele a sikeres felvételi teszteken kívül, az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton való megfelelés is.

  Havi bruttó 380 000 Forint elérhető, amely tartalmaz alapbért, mozgóbért, műszakpótlékot, jelenléti pótlékot és készpénzben kifizetett cafeteriát.

  A 12 órás megszakítás nélküli munkarend előnye, hogy az egyik héten a Munkavállaló 5 napot dolgozik kettő részletben, a másik héten csak kettő napot és így a Munkavállaló minden második hétvégéje szabad.

  CSI Hungary Kft - Személyügyi osztály - 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Folytonos munkarend vállalása

Amit kínálunk:

  Havi bruttó 380 000 Forint elérhető, amely tartalmaz alapbért, mozgóbért, műszakpótlékot, jelenléti pótlékot és készpénzben kifizetett cafeteriát.

Állás, munka területe(i):

 • Fizikai, Segéd, Betanított munka
 • Gépkezelő
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

8000 Székesfehérvár, Berényi út 72.

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, cafeteria, szakmai tréningek

Jelentkezés az állásra:

A "jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatolja magyar nyelvű önéletrajzát!