Tetszik Önnek ez az állás?
Jelentkezzen rá most!
FG Hospitality (FAT GOOSE KFT.)
  • Nagy múltú, a piacvezetők között számon tartott vállalatunk csúcséttermek, borbár, kézműves pékség és cukrászat üzemeltetésével foglalkozik és 100+ kollégát foglalkoztat főállásban, nagy fókusszal az 5 csillagos szállodák vendégeinek, privát rendezvények és események kiszolgálására.

  • FOOD & BEVERAGE VEZETŐ, CSÚCSGASZTRONÓMIA

    Főbb feladatok, munkák:

      A sikeres pályázó a cég tulajdonosi körével közvetlenül együttműködve felel az éttermi szolgáltatás illetve termelés napi menetéért, a cég piaci pozíciójának és stabil gazdasági eredményeinek megtartásáért. A munkatárs 100 főt irányít és kimagasló eredményt képes felmutatni a HR, kontrolling és a precíz alapanyaggazdálkodás területein is.


      FELADATOK ÉS FELELŐSSÉG:
      - A napi üzletmenet mindenre kiterjedő irányítása vezetők és helyettesek segítségével.
      - A cég életét befolyásoló váratlan helyzetek, lehetőségek és problémák azonnali kezelése.
      - Szigorúan kézben tartott anyaggazdálkodás és kontrolling.
      - Eredménykimutatások, bértáblák folyamatos vezetése a döntések előkészítéséhez.
      - A vállalat stratégiai fejlesztéseinek, projectjeinek napi szintű kézben tartása.
      - A HR terület proaktiv kézben tartása, problémák megoldása és hosszútávú építkezés.
      - A csapat munkabeosztásának, felelősségi köreinek kialakítása.
      - A folyamatos szakmai trainingek irányítása.
      - A piacvezető pozícióhoz méltó és szükséges pozitív, inspirativ légkör és fegyelem fenntartása.

    Az álláshoz tartozó elvárások:

      - Felsőfokú közgazdász végzettség.
      - Minimum 5 éves vezetői tapasztalat F&B területeken.
      - Nagy gyakorlat az alapanyaggazdálkodásban, standok ellenőrzésében.

      - Vendéglátó gazdálkodó és kontrolling szoftverek aktív használata és ismerete.
      - Microsoft excel táblák készség szintű építése és kezelése.
      - Nagy tapasztalat és határozott koncepció az iparági loss prevention területein.
      - A vonatkozó F&B egészségügyi szabványok, jogszabályok rutinos ismerete.

    Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

      - Karizmatikus, határozott vezetői fellépés.

      - Kiemelkedő munkaszervezési és delegálási képesség.

      - Precízitás, maximalizmus.

      - Extrém rugalmasság a munkaidőben.

      - Külföldi iparági tapasztalat.
      - Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
      - 5 vagy több év tapasztalat HR managementben.

    Amit kínálunk:

      - Nagy presztízsű, megbízható vállalat, biztonságos háttér

      - Kiemelkedő fizetés, éves bónuszokkal.
      - Inspiráló munkakörnyezet.
      - Folyamatos szakmai fejlődés.

      Fizetési ajánlatunkat a személyes megbeszélések és a jelölt kiválasztása után tesszük meg.

    Állás, munka területe(i):

    • Cégvezetés, Menedzsment
    • Pénzügyi, Gazdasági igazgató
    • HR, Munkaügy
    • HR manager, HR vezető
    • Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
    • Vendéglátás, Idegenforgalom vezető
    • Teljes munkaidő

    Szükséges tapasztalat:

    • 5-10 év szakmai tapasztalat

    Szükséges nyelvtudás:

    • Angol - Középfok/kommunikációképes szint

    Munkavégzés helye:

    Budapest

    Egyéb juttatások:

    éves bónusz / mozgóbér,mobiltelefon,szakmai tréningek

    Jelentkezés az állásra:

    - CV

    - Motívációs levél

    - Referenciák

    A hirdetés adatai:
    • Pozíció neve: FOOD & BEVERAGE VEZETŐ, CSÚCSGASZTRONÓMIA
    • Hirdető cég: FG Hospitality
    • Elsődleges kategória:
    • Terület: Budapest
    • Város:
    • Feladatok: A sikeres pályázó a cég tulajdonosi körével közvetlenül együttműködve felel az éttermi szolgáltatás illetve termelés napi menetéért, a cég piaci pozíciójának és stabil gazdasági eredményeinek megtartásáért. A munkatárs 100 főt irányít és kimagasló eredményt képes felmutatni a HR, kontrolling és a precíz alapanyaggazdálkodás területein is.FELADATOK ÉS FELELŐSSÉG:- A napi üzletmenet mindenre kiterjedő irányítása vezetők és helyettesek segítségével.- A cég életét befolyásoló váratlan helyzetek, lehetőségek és problémák azonnali kezelése.- Szigorúan kézben tartott anyaggazdálkodás és kontrolling.- Eredménykimutatások, bértáblák folyamatos vezetése a döntések előkészítéséhez.- A vállalat stratégiai fejlesztéseinek, projectjeinek napi szintű kézben tartása.- A HR terület proaktiv kézben tartása, problémák megoldása és hosszútávú építkezés.- A csapat munkabeosztásának, felelősségi köreinek kialakítása.- A folyamatos szakmai trainingek irányítása.- A piacvezető pozícióhoz méltó és szükséges pozitív, inspirativ légkör és fegyelem fenntartása.
    • Elvárások: - Felsőfokú közgazdász végzettség.- Minimum 5 éves vezetői tapasztalat F&B területeken.- Nagy gyakorlat az alapanyaggazdálkodásban, standok ellenőrzésében.- Vendéglátó gazdálkodó és kontrolling szoftverek aktív használata és ismerete.- Microsoft excel táblák készség szintű építése és kezelése.- Nagy tapasztalat és határozott koncepció az iparági loss prevention területein.- A vonatkozó F&B egészségügyi szabványok, jogszabályok rutinos ismerete.
    • Elvárt végzettség: Egyetem
    • Elvárt nyelvismeret: Angol
    • Egyéb juttatások: éves bónusz / mozgóbér mobiltelefon szakmai tréningek
    • Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
    • Szükséges tapasztalat: 5-10 év szakmai tapasztalat
    • Feladás dátuma: 2018-01-18
    Állás, munka még: FG Hospitality>