Firework Program – Finance intern (Student Work)

BAT PÉCSI DOHÁNYGYÁR KFT.

1126 Budapest, Csörsz utca 49-51.

Biztosított eszközök
Laptop Mobiltelefon
Biztosított eszközök
Laptop Mobiltelefon

Firework Program – Finance intern

A BAT Vállalatcsoport továbbfejlesztett stratégiájával egy új, hosszútávú célt tűzött ki: egy jobb holnap építését, csökkentve az üzleti tevékenységünk egészségügyi hatásait azáltal, hogy kevésbé káros termékek szélesebb választékát kínáljuk a fogyasztóinknak. Többek között az új kategóriás termékeket is magában foglaló portfóliónkat jelképezi a megújult logónk, mert bár tudjuk, hogy a dohánytermékek az örökségünk, nem kell meghatározniuk a jövőnket. Dohányleveleinket így vitorlákra cseréltük, amelyekkel új vizekre evezünk egy jobb holnap felé. Ami viszont nem változik, az a nyitottság, az elérhető vezetők és a rengeteg visszajelzés! Aki belép a BAT ajtaján, egy olyan fiatal csapatot talál, akik közvetlenek, elfogadóak és nagyra értékelik az egyéniséget. A régóta velünk dolgozó munkatársainkat és azokat is, akik nemrégiben csatlakoztak hozzánk, olyan vállalati értékekkel (vagy ahogyan mi hívjuk, Ethos-szal) inspiráljuk, amelyek reagálnak az állandó változásokra, megtestesítik a tanulási kultúrát és amelyek nyitottak a folyamatos fejlődésre.

Pozíció leírása / feladatok

A Corporate Finance csapathoz csatlakozva nem csak egy igazi nemzetközi közegben találhatod magad, de rengeteg tapasztalattal gazdagodhatsz. Részt fogsz venni a budget menedzsmenttől kezdve a cost of sales elemzésén át akár a tervezési folyamatok egyszerűsítését célzó projektekig. Mi több, nem csak részt vehetsz, de várjuk a kezdeményező ötleteidet, hogy megvalósíthasd! Reméljük, nem riadsz vissza a komplex adatok elemzésétől sem, mert itt arra is lesz lehetőséged!

 

A BAT-nál lesz lehetőséged a nemzetközi kapcsolatépítésre is, hisz rendszeresen dolgozunk együtt a londoni, román, cseh csapatokkal és a shared service centerünkben dolgozókkal. Emellett a FIREWORK Programban lehetőséget biztosítunk a gyakornokoknak funkciókon átívelő projekteken is dolgozni.
Tudjuk, mit gondolsz, és a válasz igen, itt tényleg nem fogsz unatkozni!

Amit kínálunk:

A FIREWORK program 9 hónapja során a vezetőddel azon fogtok dolgozni, hogy kihozzátok a legtöbbet a benned rejlő potenciálból. Ehhez fejlődési tervet fogsz készíteni, amelyben a vezetőd, egyben mentorod lesz a segítségedre. Így mérföldkőről mérföldkőre fejlődhetsz, és mire a program végére érsz, egy sokkal tapasztaltabb, tudatosabb és szakmailag is jártasabb önmagad lehetsz. A gyakornokok igazi közösséget alkotnak nálunk, funkciókon átívelő projekteken dolgozhatnak együtt. De ez még nem minden! A legtehetségesebb FIREWORK-gyakornokoknak ez lehet a belépőjük a Global Graduate Programunkba , amely során 18 hónap alatt junior menedzser válhat a résztvevőkből!

 

Jelentkezz, és induljon akkora lökettel a karriered, akár egy tűzijáték!

Mikor jelentkezz a FIREWORK-programba?

 • Ha legalább még 9 hónapig lesz aktív nappali hallgatói jogviszonyod.
 • Ha tudod, 9 hónap nem sok ahhoz, hogy ugorj egy hatalmasat a karrieredben. Azonban mindenképp gondold át, hogy a következő hónapokban belefér-e a gyakornoki program az egyetemi tanulmányaid mellett. Nem kívánjuk, hogy teljes munkaidőben dolgozz: a gyakornoki program során heti 25 órában számítunk rád, de természetesen ez rugalmasan alakítható.
 • Ha jól beszélsz angolul – egy igazi nemzetközi csapat tagja lehetsz, ehhez hasznos, ha erős az angolod
 • Jó barátságot ápolsz a számokkal és excel táblákkal - akár még élvezed is az adatbányászatot! 
 • Elkezdtél már ismerkedni a munka világával.
 • Ha ég benned a tanulási vágy, és nem félsz tenni a céljaidért.
 • Ha szeretnéd megmutatni vagy épp kideríteni, mi rejlik benned!

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Állás, munka területe(i):

 • Pénzügy, Könyvelés
 • Kontrolling
 • Üzleti elemző
 • Pénzügyi asszisztens, Munkatárs
Firework Program – Finance intern
BAT PÉCSI DOHÁNYGYÁR KFT.
1126 Budapest, Csörsz utca 49-51.