Vizhaz Gasztronomia Zrt.
Bővülő csapatunkba

Felszolgáló

munkatársat keresünk.
A FELIX Kitchen & Bar több mint egy étterem: egy teljes értékű kortárs művészeti tér. Tradicionális, mégis modern, letisztult és mégis bohém. Urbánus, ám mégis kiemelkedik a város zajos forgatagából.
Célunk, hogy újra élettel töltsük meg Budapest egyik ikonikus épületét. Közel 100 évnyi átalakulás után, az Ybl Budai Kreatív Házzal karöltve most megnyitjuk az Ybl-kioszk épületének új fejezetét, amit a magas szintű gasztronómia, a különleges koktélok és a minőségi alapanyagok iránti szenvedély táplál.
Szerencse, harmónia, szabadság – nomen est omen – FELIX velünk van.

Főbb feladatok, munkák:

● A pályákhoz tartozó szervizasztalok feltöltése a napszakhoz megfelelő szervizhez
● Rendelések felvétele, étel és ital kiszolgálása, valamint annak biztosítására, hogy a vendégek FELIX élményben részesüljenek
● A maximális tisztaság fenntartása érdekében ügyelni arra, hogy az összes éttermi bútor, kiegészítők és eszközök tisztaságát és állapotát figyeljük. „Takarítás menet közben” a tiszta és rendezett munkaterület alapja.
● A vendégek köszöntése napszaknak megfelelően, lehetőség szerint minél többször használva a vendég nevét, valamint a magas színvonalú szervizrend mindenkori használata.
● A vendég fogyasztásának precíz vezetése, a pontos számlázáshoz.
● A vendégek fizettetése
● Étlap és italismeretünket felhasználva úgy ajánlani, hogy egyben értékesítünk is, valamint a vendégeket a saját akaratunk szerint irányítunk rendelésben.
● Felelősségteljes megőrzése az átadott beléptetőkártyának, öltöző kulcsnak és egyéb eszköznek, ami a cég tulajdonát képezi.
● A munkakörnyezetébe található összes gép és berendezéssel felügyelete, hogy a használati és biztonsági előírásoknak megfelelően vannak kezelve, tárolva és használva. Az összes étel és ital megfelelő tárolása, dátumozása, címkézése és lejárat szerinti rendezése - FIFO
● Vendégproblémák kezelése a FELIX sztenderdeknek megfelelően, minden esetben tájékoztatva a supervisort és a managert, és a felmerülő probléma kezelésébe tanácsot / segítséget kérni.
 

Az álláshoz tartozó elvárások:


● Erős kommunikációs készség (szóbeli, írásbeli)
● Innovatív
● Proaktív és megbízható
● Képes egyedül és egy csapaton belül dolgozni
● Jó angol nyelvtudás előnyben részesítve

Amit kínálunk:

 • nemzetközi környezet
 • jó csapat
 • állandó oktatások
 • korrekt bérezés
 • személyzeti étkezés

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Felszolgáló, Pincér, Pultos

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

 • Általános iskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő

Havi nettó fizetési keret:

300.000 Ft

Egyéb juttatások:

Nyelvtanulás támogatása

Munkavégzés helye:

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 9.

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajzzal.