ahc international 1993 óta magas szintű szolgáltatást nyújt a felső- és középvezetők, valamint munkatársak kiválasztásában és közvetítésében, a hazai és nemzetközi ügyfelek kis-, közép,- nagyvállalatok számára
MEGBÍZÓNK: 180 SZOBÁS WELLNESS SZÁLLODA SOMOGY MEGYE

Executive Chef

Főbb feladatok, munkák:

  • A konyha professzionális, gazdaságos és a különböző előírásoknak maximálisan megfelelő működtetése
  • Büdzsé készítése és nyomonkövetése, kiadási és bevételi oldalon egyaránt
  • Kimutatások prezentálása a vezetőség felé
  • Áruforgalom kezelése, beszállítók felkutatása, a készletek kontrollálása, az árurendelés összeállítása a szezonnak és az aktuális trendeknek megfelelően, napi leltár elvégzése
  • HACCP előírások betartatása
  • 40 fős konyhai személyzet munkájának irányítása és felügyelete
  • Az ételek elkészítésének és tálalásának szakmai támogatása és ellenőrzése, a magas minőségű elvárásoknak megfelelően
  • Az ételminőség, anyag és költséghatékonyság folyamatos ellenőrzése
  • A dolgozók tréningezése, szakmai fejlődésük folyamatos támogatása
  • Több mint 1000 fős rendezvényekre a magas minőségű ételek biztosítása

Szakmai tapasztalat

    Magas színvonalú, rendezvényeket is kiszolgáló, standardizált étteremben, vagy nagy rendezvény forgalmú 4/5 csillagos szállodában megszerzett több éves vezetői tapasztalat
    Nemzetközi gyakorlat előny

Egyéb

  • Határozott, következetes, magára és a munkájára igényes vezetőt keresünk

Ajánlat:

  • Kiemelkedő alapbér
  • Bónusz
  • Modern, jól felszerelt munkakörnyezet
  • Fejlődési lehetőség

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Szakács
  • Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
  • Éttermi vendéglátás
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Somogy megye

Jelentkezés módja:

Kapcsolattartó

Dorozsmai Réka
ahc international személyzeti tanácsadó
1065 Bajcsy-Zsilinszky út 53.
Mob: +36 30 2512531