Primetime Entertainment Kft.

Csatlakozz hozzánk

Éttermi kisegítő (runner)

pozícióba!

Főbb feladatok, munkák:

A Déryné és a Déryné pékség 15 éve a piacvezetők között van a Budapesti gasztronómiában – a város legpatinásabban csengő nevei közül. 

Éttermünkbe keresünk mosolygós, motivált, gyakorlott éttermi kisegítőt (runnert) heti 4-5 napban.
Legfontosabb feladatod az ételek gyors kijuttatása a konyhából a felszolgálóknak tálcák segítségével, hibátlan és hatékony szervizt biztosítva. Közvetlen és állandó kapcsolatban állsz a tálaló chef-fel és támogatod az üzletvezetőt az éppen megoldandó helyzetekben. Kezdéstől függően részt veszel a nyitási vagy zárási feladatokban, segédkezel az étterem tisztántartásában és takarításában.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Csupa nyitott, pozitív, jó emberekkel dolgozunk együtt, így tőled is ezt várjuk! A vendéglátás nem szólhat a megélhetésről számodra, olyan kollégákat keresünk, akik szenvedélyesen szeretik azt, amit csinálnak. Mindennél többet ér, ha mosolygós vagy, előzékeny és kifinomult szépérzékkel rendelkezel. 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Külföldi vagy hazai neves vagy szuper minőségű vendéglátó helyen eltöltött több éves tapasztalat kifejezett előnyt jelent, de nem riadunk vissza a lelkes pályakezdőktől sem. Szeretnénk belépésedkor tiszta karriercélokat kitűzni számodra és megbeszélni, hol szeretnéd magad látni 1-2 hónap, év múlva. Az előrelépés csak ambíció kérdése.

Amit kínálunk:

Rólunk dióhéjban annyit, hogy szeretnénk világszínvonalú és munkavállaló-barát, családias munkahelyet adni és világszínvonalú termékeket készíteni. Filozófiánk szerint a kettő csak együtt lehetséges. Ha szeretnél többet tudni cégünkről, olvass utánunk: Zsebi, Déryné Dining Guide, Roadster kulcsszavakkal sok képet és infót találsz rólunk a világhálón.
Kollégáink minden esetben elvárhatják tőlünk a legjobb munkakörülményeket, a jól működő, kitűnő gépparkot és legfőképp a személyes figyelmet.

A bérezés szakmai munkádhoz igazodik és évről évre munkád és felelősségi szintedhez mérten emelkedik. Figyelünk arra, hogy lehetőségeink szerint gondozzuk karrier-elképzeléseidet. Kollégáink 8 órás, hivatalos bejelentésre, jogtiszta bérezésre és hosszú távú szerződésre számíthatnak.

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Felszolgáló, Pincér, Pultos

Szükséges tapasztalat:

  • Pályakezdő/friss diplomás

Szükséges végzettség:

  • Szakiskola / szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Egyéb juttatások:

Szakmai tréningek, Nyelvtanulás támogatása

Munkavégzés helye:

1013 Budapest, Krisztina tér 3.

Jelentkezés módja:

A jelentkezem gombra kattintás után kérlek csatold fényképes CV-det!