Tetszik Önnek ez az állás?
Jelentkezzen rá most!
A BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval.
A magyarországi BURGER KING® éttermeket a Fusion Befektetési Zrt. üzemelteti, a Burger King Corporation licensze alapján. Folyamatosan bővülő hálózatunk csapatába keresünk munkatársat az alábbi munkakör ellátására:

ÉTTEREMVEZETŐ HELYETTES

Feladatok, melyek Rád várnak:

  • Alapanyagok rendelése, pénzügyi kimutatások készítése
  • Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása és betartatása
  • Új munkatársak felvétele, munkaidő-beosztás készítése, munkajogi szabályok betartása és betartatása
  • Kollégák irányítása, motiválása a kiváló vendégkiszolgálás érdekében
  • Nyitási és zárási folyamatok irányítása, részvétel a napi éttermi munkában

Amit neked kínálunk:

  • Junior tréningidőszakot követően béremelés
  • Vezetői képzések, karrierlehetőség
  • Biztos munkáltatói háttér, cafeteria
  • 20% étkezési kedvezmény éttermeinkben
  • Korlátlan ingyenes konditerem használat

Jelentkezés feltételei:

  • Vezetői szemlélet, kiváló problémamegoldó képesség
  • Nyitott, kommunikatív személyiség
  • Vendéglátás/ turizmus/ kereskedelem területén szerzett minimum 2 éves tapasztalat

Állás, munka területe(i):

  • Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
  • Éttermi vendéglátás
  • Vendéglátás, Idegenforgalom vezető
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Székesfehérvár

Jelentkezés módja:

Jelentkezni a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva lehet.

Kérjük értékelje, hogy mennyire találja vonzónak a hirdetést!

Az Ön szavazata:
Összes szavazat:
db szavazat
Többes adatkezelés, a jelentkezés elküldése előtt tájékozódjon a munkaadó adatkezelési szabályzatáról.
Állás, munka még: Burger king>
A hirdetés adatai:
  • Pozíció neve: Étteremvezető helyettes
  • Rövid pozíció név: Étteremvezető helyettes
  • Hirdető cég: Burger king
  • Elsődleges kategória:
  • Terület: Fejér megye
  • Város: Székesfehérvár
  • Feladatok: Alapanyagok rendelése, pénzügyi kimutatások készítése Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása és betartatása Új munkatársak felvétele, munkaidő-beosztás készítése, munkajogi szabályok betartása és betartatása Kollégák irányítása, motiválása a kiváló vendégkiszolgálás érdekében Nyitási és zárási folyamatok irányítása, részvétel a napi éttermi munkában
  • Elvárások: Vezetői szemlélet, kiváló problémamegoldó képesség Nyitott, kommunikatív személyiség Vendéglátás/ turizmus/ kereskedelem területén szerzett minimum 2 éves tapasztalat
  • Elvárt végzettség: Középiskola
  • Elvárt nyelvismeret: Nem igényel nyelvtudást
  • Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
  • Szükséges tapasztalat: 1-3 év szakmai tapasztalat
  • Feladás dátuma: 2017.08.11