RKS Magyarország Kft
Munkatársat keresünk

Értékesítő, üzletkötő

pozícióba.
Cégünk profilja kifejezetten a 3D nyomtatás és a VR technológia. Egyedi engedélyezett világszabadalmaink mellett 5 disztribúcióval rendelkezünk. Nem szakosodtunk a technológia egy részére, hanem általánosságban használjuk. Sikereink titka a sokszínű hozzáértés és kreatívitás. Ennek megfelelően, kiemelten magas jövedelmet biztosítunk jövendőbeli értékesítő munkatársainknak, fix fizetés és további jutalék rendszerben. Meglévő munkatársaink jelenleg is 3 éves határozott tartamu munkaszerződéssel dolgoznak, így állásajánlatunkról nyugodtan elmondhatjuk, hogy rendkívül biztonságos.  

Főbb feladatok, munkák:

3D nyomtatókkal és VR rendszerekkel kapcsolatos termékek és szolgáltatások értékesítése. Előadások szervezése. Folyamatos képzés elsajátítása. Rendkívül magas aktivitás.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Minimum középfokú végzettség. Technológia iránti érdeklődés. Kifejezetten jó kommunikáció. SZORGALOM. Képezhetőség. Kreatív gondolkodás. Közösséggel való együttműködési és alkalmazkodási képesség. Nem feltétel a különböző technológiák ismerete, de feltétlenűl előny. 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Angol- vagy kínai nyelv ismerete. Kardiológián dolgozó múlt, ultrahang rendszerek esetleges ismerete vagy rendezvény szervezői előélet. Előny lehet még a pénzügy területén sikeres értékesítési múlt. Anatómiai ismeretek.

Amit kínálunk:

Rendkívül magas szintű XXI-dik századi technológiai termékek és szolgáltatások megismerését és használatát. Fiatal és nagyon hatékony munka környezet. Kifogástalan hangulat. Szép és innovativ környezet a Belvárosban. Garantált szakmai és tudás előremenetel valamennyi jelenleg forgalomban lévő állással szemben. Nemzetközi kapcsolatok szerzése. Nemzetközi kiállításokon való részvétel. Továbbá állandó folyamatos és ingyenes technológiai képzés. 

Állás, munka területe(i):

  • Értékesítés, Kereskedelem
  • Kereskedő, Eladó
  • Értékesítési munkatárs

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

1056 Budapest, Váci utca 70.

Jelentkezés módja:

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérem küld el fényképes önéletrajzodat. Ha tudod akkor angolul is, de ez nem feltétel.