Budapesti székhellyel rendelkező tanácsadó céghez

Értékesítő

munkatársat keresünk


  Bizonyítottan jó eredményeket értél el az értékesítés területén? Szívesen építesz kapcsolatokat, és szeretnél egy profi, összetartó csapat tagjaként hozzájárulni a magyar vállalkozások fellendüléséhez?
   
  Nálunk a helyed!
   
  Amiben számítunk rád, szolgáltatásaink értékesítse, több értékesítési vonal segítségével. Feleladatod között lesz az elégedett ügyfelek ajánlásainak feldolgozása további értékesítés céljából. Az előzetesen, marketinges csapatunk által felkutatott érdeklődő ügyfelekkel kell felvenned a kapcsolatot. A cél, hogy feltérképezd a meglévő és új ügyfelek igényeit, és a számukra legmegfelelőbb szolgáltatást/képzést kínáld. Ehhez elengedhetetlen, hogy Te magad is motivált és lelkes légy azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban, amiket értékesítesz. Ennek érdekében teljes körű képzést és vezetői támogatást biztosítunk számodra, hogy profi értékesítővé válj.
   
  Egy cég sikerének titka a jó vezetés mellett az emberek hatékonyságában rejlik. A Performia megtanítja a cégvezetőknek, hogyan építsenek ütőképes csapatot. Küldetésünk, hogy a személyzeti terület megalapozásával, hozzájáruljunk ügyfeleink vállalkozásának stabil növekedéséhez, illetve az ügyvezetők tehermentesítéséhez. Célunk elérését professzionális szolgáltatásaink és egyedi eszközeink támogatják, melyek egyedülállók és a legjobbak a piacon. Ezt bizonyítja a kimagasló vevői elégedettség és a visszatérő ügyfelek.
   
  Egy megbízható, motivált munkatársat keresünk, aki személyes küldetésének érzi az említett célok elérését.

Állás, munka területe(i):

 • Értékesítés, Kereskedelem
 • Értékesítési munkatárs
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Ha úgy érzed, ez a feladat Neked való, jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével!