Ta International Service Kft.

Épületgépész technikus

Erősségünk az épületgépészeti rendszerekben előforduló hőtani, áramlástani jelenségek ismerete. Ezen tudásunk áll rendelkezésre a beszabályozásokhoz, szakvéleményekhez, műszaki javaslatokhoz.
Tevékenységünket igyekszünk úgy végezni, hogy az világszínvonalon is példamutató legyen. Vannak jelei, hogy jó úton járunk: referenciáink alapján a nagyrészt visszatérő Megbízóink minket választanak az országban zajló legnagyobb szakértelmet igénylő feladatok elvégzésére.
A megszokott eljárások mellett kidolgoztunk új, jobb, magasabb színvonalat képviselő módszereket azért, hogy a lehető legjobb műszaki megoldást biztosítsuk úgy, hogy az gazdaságos választás lehessen a Megbízóink számára.
Törekszünk a folyamatos fejlődésre, megújulásra. A kollégáink oktatásához saját fejlesztésű szimulációs szoftvereket fejlesztünk a beszabályozás, hidraulikai hálózatok, épületenergetikai, hűtési, légtechnika területekre. Ezen szoftvereinket megosztjuk a Debreceni Egyetem Műszaki Karával, ahol az épületgépészeti oktatást segítik.

Főbb feladatok, munkák:

Cégünk az épületgépészetben előforduló méréseket, beszabályozásokat végzi az országban előforduló legnagyobb építkezésein. A technikus feladata a mérnök segítése és önálló mérések, előkészítések elvégzése.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Szakirányú végzettség, pályakezdő is lehet
B kategóriás jogosítvány

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Autocad,
IMIhecos,
excel ismerete

Amit kínálunk:

Versenyképes bérezés
rugalmas munkaidő

Állás, munka területe(i):

  • Építőipar, Ingatlan
  • Épületgépész
  • Épületkarbantartó

Szükséges tapasztalat:

  • Nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

  • Szakiskola / szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely - Budapest, Pest megye

Jelentkezés módja:

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.