Építésvezetői asszisztens

ENSI Kft.

Debrecen

Biztosított eszközök
Laptop
Biztosított eszközök
Laptop

Ipari méretű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó vállalatunkhoz

ÉPÍTÉSVEZETŐI ASSZISZTENS

munkatársat keresünk
építési területre


Munkavégzés helye: Debrecen– projekt kivitelezés helyszíne
Munkaidő: 07:00-15:30

 

Kedveled az adminisztratív feladatokat? Nem áll tőled messze a szervezés, az emberekkel való folyamatos kommunikáció és mindezt precízen végzed? Akkor köztünk a helyed!

Az ENSI Kft. közel 30 éve elismert és stabil épületgépészeti mérnöki és kivitelező vállalat. Különböző díjjakkal ismerték el munkánkat az évek során többek között a budapesti Telekom és T-Systems Közös Székházért, a budapesti FTC Stadionért (Groupama Aréna) vagy a szegedi ÁRKÁD Bevásárlóközpontért is.

Építésvezetői asszisztensként a legfontosabb feladataid közé tartozik az építési területen dolgozók nyilvántartásának vezetése, az átvett építési anyagok dokumentációinak megfelelő kezelése, szállítólevelek lefűzése, hiányos szállítások nyilvántartása.
Segíted az építési raktáros munkáját a leltározásban, szorosan tartod a kapcsolatot a logisztikai osztályunkkal a napi anyagmegrendelések nyomon követésében.
Folyamatosan segíted az építésvezető munkáját a projekt helyszínén.

A jól elvégzett munkádért cserébe a versenyképes fizetés mellett számos juttatásokban részesülsz, mint pl. teljes jövedelemmel bejelentett munkaviszony, munkába járás támogatása, céges telefon és lap-top.

Egy stabil munkakört ajánlunk számodra, ahol eredményességedet teljeskörű betanítással és mentorálással segítjük.
Amennyiben rendelkezel a múltban bizonyítottan jó eredményekkel, képes vagy keményen és kitartóan dolgozni nálunk hosszú távon megtalálod számításaid.


 Várjuk jelentkezésed!

Állás, munka területe(i):

  • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
  • Adminisztrátor, Dokumentumkezelő
  • Szakmai asszisztens
  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Logisztikai ügyintéző, adminisztrátor
ÉPÍTÉSVEZETŐI ASSZISZTENS
ENSI Kft.
Debrecen