Diákmunka - Weboldal tartamfejlesztő gyakornok

MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet

Budapest XIV. kerület

MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet

Diákmunka - Weboldal tartamfejlesztő gyakornok

Feladatok:

Cégünk weboldalainak adminisztratív karbantartása, kifejezett tartamfejlesztés. Szakcikkek, publikációk közzététele, szövegszerkesztés. Részvételi lehetőség online kampányokban a SolverGroup online marketing irodájával.

Elvárások:

A gyakornoki idő minimum 20 óra/hét
PHP, Javascipt, CSS ismeretek

Amit kínálunk:

A munka Home Office-ban is végezhető!
Bérezés:
1600 Ft/óra

Egyéb információ

Jelentős fejlesztési projekttapasztalattal bíró kisvállalkozásunk hazai és nemzetközi kutatóintézetekkel együttműködésben az energetika és a gépipar (főképp járműipar) területén működő nagyvállalatok, vagy a beszállítói hálózatukban működő közép- és kisvállalkozások részére integrált ipari kutatásokat folytat, valamint kísérleti fejlesztési megbízásokat hajt végre.
Fejlesztési tevékenységünk az ipari kutatási eredmények alapján új termékek, eljárások és szolgáltatások prototípusainak és kísérleti modelljeinek kidolgozására, valamint az ilyen termékeknek a tényleges működési körülményeket szimuláló funkció tesztelésére irányul. Ma­gá­ban foglalja komplex rendszerek összetevőinek megépítését, az elkészült prototípusok laboratóriumi, vagy már létező rendszerekhez szimulált interfésszel kapcsolódó funkciótesztelését, továbbá kísérleti sorozatok gyártását.
Jelentkezz gyakornoknak vállalatunkhoz, ahol valódi problémákat oldhatsz meg a mérnöki csapat tagjaként. Amit gyakornokaink nagy előnynek éreznek a cégnél az az, hogy rögtön éles feladatokba vonják be őket, illetve valódi problémák megoldását kutathatják teljes értékű csapattagként.

Állás, munka területe(i):

  • Bank, Biztosítás, Bróker
  • Banki, Biztosítási szakügyintéző

Jelentkezés módja:

Kérjük, pályázatát a jelentkezem gombra kattintva küldje el.
Diákmunka - Weboldal tartamfejlesztő gyakornok
MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet
Budapest XIV. kerület