Diákmunka - Mérnök gyakornok (villamosmérnök, villamosenergetika, automatika)

MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet

Budapest XIII. kerület

MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet

Diákmunka - Mérnök gyakornok (villamosmérnök, villamosenergetika, automatika)

Feladatok:

Ha villamosmérnöki, vagy hasonló területen tanulsz, legalább középszinten beszélsz angolul és hetente minimum 20 órában számíthatunk rád, ezt a gyakornoki pozíció a tökéletes ugródeszka lehet a karrierednek! Nálunk már a gyakornokok is komoly szakmai munkát végeznek és beleláthatnak a teljesállású kollégák mindennapi feladataiba is, így ez a lehetőség hatalmas lendületet adhat a szakmai fejlődésednek.
Számos csapatban nyitottunk mérnök gyakornok helyeket, hogy megtalálhasd a számodra legizgalmasabbat:
oTender Engineer Intern (Ajánlatkészítés)
oBuilding automation (Épületautomatika)
oSales Support Engineer Intern
oField Services (Szerviz)
oProject Engineer (Projektmérnök)

Elvárások:

•Szükséges munkatapasztalat: Nem baj, ha még nincs munkatapasztalatod, gyere és próbáld ki magad nálunk a munka világában!
•Tanulmányok: akkor lesz számodra igazán értékes tanulási lehetőség ez a gyakornoki pozíció, ha mérnöki területen tanulsz villamosmérnök, villamosenergetika, vagy automatika fókusszal, és már legalább a BSc képzés harmadik événél jársz, így ilyen tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezését várjuk.
•Téged keresünk, ha…
ohetente legalább 20 órát, lehetőleg 2-3 teljes napot fel tudsz szabadítani a gyakornoki munkádnak
olegalább középszinten, aktívan beszélsz angolul
oSzeretnél tanulni és fejlődni, és nem riadsz meg a kihívásoktól

Amit kínálunk:

Teljesállású kollégáink közül jópáran kezdték a pályafutásukat mérnök gyakornokként a Schneider Electric-nél, ugyanis ebben a pozícióban átfogó ismereteket szerezhetsz a Schneider termékeiről és projektjeiről. Kölcsönös szimpátia esetén tanulmányaid végeztével Te is elhelyezkedhetsz akár teljes állásban is nálunk, a karrierút biztosított.

Egyéb:
•Munkavégzés helye: A betanítás időszakában előre egyeztetett napokon meg fogunk kérni, hogy gyere be az irodába (Budapest XIII. kerület). Ezen kívül teljesen Rád bízzuk, hogy inkább az irodából vagy otthonról dolgozol, mindkettőre van lehetőség.
•Órabér: 2100 HUF/óra (bruttó)
•Céges laptopot biztosítunk.
Bérezés:
2100 Ft/óra

Egyéb információ

Ismerd meg a Schneider Electricet!
Energetikai és automatizálási digitális megoldásokat biztosítunk a hatékonyság és a fenntarthatóság érdekében. A világ vezető energetikai technológiáit, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és szolgáltatásokat az otthonok, épületek, adatközpontok, infrastruktúrák és iparágak számára elérhető integrált megoldásokba egyesítjük. Elkötelezettek vagyunk az alapértékeink mellett: #fenntarthatóság #innováció #egyenlőség. Tudtad például, hogy az irodánkban újrahasznosítjuk az esővizet?
Bővebb információért rólunk kattints a oldalra.
Legyél Te is része a fenntartható jövő megteremtésének a Schneider Electric energetikai és digitális megoldásaival!Állás, munka területe(i):

  • Mérnök
  • Villamosmérnök

Jelentkezés módja:

Kérjük, pályázatát a jelentkezem gombra kattintva küldje el.
Diákmunka - Mérnök gyakornok (villamosmérnök, villamosenergetika, automatika)
MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet
Budapest XIII. kerület