Longburger Vendéglátóipari Kft.

Chef / Konyhafőnök

Hirdetés szövege:

    Újonnan nyitó éttermünk a belváros egyik legkiválóbb részében, helyiek és turisták által látogatott helyszínen található. Az étterem időben kb. 80 fő befogadására lesz alkalmas. Olyan csapattagot keresünk, akivel hosszútávra tervezhetünk és a tulajdonosi érdekeket is szem előtt tartva képes a teljes konyhai működés kialakítására és fenntartására.

    Leendő séfünk úgy ötvözi a leghíresebb magyar fogásokat és francia ízeket, hogy minden vendégünk emlékezetes kulináris élménnyel távozzon bisztrókonyhánkból. Célunk egyszerű, de nagyszerű tányérok létrehozása a domináns alapanyagok ízvilágának kihangsúlyozásával. Az elérhető organikus alapanyagok adta lehetőséget maximálisan kihasználva, visszatérő vendégeinket napi menüvel és szezonális ajánlatokkal szeretnénk megtartani. Az étterem nyitásának napjától a teljes csapattal azon fogunk dolgozni, hogy elérjük hosszútávú célunkat a BIB GOURMAND elismerés megszerzését.

    Séfünk legfőbb feladatai a következők lesznek:

    • konyhai működés kialakítása és koordinálása
    • étlap megtervezése, receptúrák megalkotása
    • napi menü és szezonális ajánlatok megtervezése és kivitelezése
    • aktív részvétel a konyha napi életében
    • a konyhai csapat betanítása és irányítása
    • alapanyag/nyersanyag gazdálkodás
    • HACCP előírások betartása és betartatása
    • az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése

    Az ideális jelölt:

    • részt vett min. egy jól működő magyar vagy külföldi konyha kialakításában séf vagy séf-helyettes pozícióban, referenciáit igazolni tudja
    • tehetséges, de megvan benne a szakmai alázat
    • szereti a szakmáját, elégedett azzal, amit eddig elért és folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket
    • képes a konyha hibátlan és maximális profizmussal való üzemeltetése a tulajdonosok gazdasági érdekeit is szem előtt tartva
    • tisztában van vele, hogy az elégedett vendég a legfontosabb egy vendéglátóhely életében

    Miért legyél csapatunk tagja?

    • Több éves, stabil, fizetőképes háttér
    • Kiemelt fizetés, bejelentett munkaviszony
    • A kezdetben lefektetett alapelvek betartása mellett leendő séfünk szabad kezet kap a konyha irányításában
    • Kulturált munkakörnyezet, ahol kiemelt fontosságú a tulajdonosok, vezetők és munkatársak jó viszonya.

    Rólunk:

    Dinamikusan fejlődő fiatal csapat vagyunk, akik 5 éve csöppentünk bele a budapesti vendéglátásba. 5 év alatt, immáron 8 sikeres vendéglátóhelyet építettünk fel, melyek a saját kategóriájukban mindig a legsikeresebbek közé tartoztak. A Bamba Marha Burger Bárra vagyunk a legbüszkébbek, amely egy telített piacon robbant be a legjobbak közé, extravagáns, mégis közérthető ízeivel, melyet a szakma (Big Seven Travel: Top 50 európai burgerező, Dining Guide: Street Food Top 10, Magyar Konyha: Top 10, HVG Gasztro: Top 10, Flyerz: Top 6, Szeretlek Magyarország: Top 6), és a közönség is (több étterem is a budapesti TripAdvisor top 3%-ban helyezkedik el stabilan) folyamatosan díjaz és elismer.

    Alapelvünk, hogy sikeres vendéglátóhelyet csak úgy lehet építeni, ha munkatársaink is jól érzik magukat és szeretik amit csinálnak. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkakörnyezet kialakítása, a megbízhatóság és olyan fizetési rendszerek létrehozása, amely kategóriájában a legjobbak közé tartozik.

    Fizetés:

    Egyéni megállapodás alapján, az eddigi tapasztalatok függvényében.

    Jelentkezés:

    Jelentkezés önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével.

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Szakács
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

Jelentkezési határidő:

2019. 03. 22.