Flamingó Festékbolt (Flamingó Festékbolt Kft.)

A Flamingó Festékbolt a 16.kerület legszebb részén, Sashalmon műkődik a Sashalmi piac mellett. Nyitásunk óta folyamatosan bővül a vásárlói körünk illetve a forgalmazott termékek köre is. Vásárlóink szerint a különleges kiszolgálás és a magasszintű szakmai tanácsadás különböztet meg minket egy átlagos festékbolttól, így ezt az oldalunkat szeretnénk folyamatosan erősíteni. Üzletünk fejlődése folyamatos, így csapatunk is bővítésre szorul.

Munkatársat keresünk

Bolti eladó

pozícióba.

Főbb feladatok, munkák:

  Vevők önálló kiszolgálása, szakmai tanácsadás, számlázás és pénztár kezelés, színkeverés, készletfigyelés, polcok töltése és áruátvétel.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  KIZÁRÓLAG FESTÉKBOLTI-építőipari kereskedelmi GYAKORLATTAL keresünk kollégákat, jó kommunikációs készséggel, aki munkájában pontos és önálló, esetleg nagy fizikai teherbírással rendelkezik.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  A Naturasoft számlázási program ismerete illetve targonca kezelői képesítés előnyt jelenthet.

Amit kínálunk:

  Amit kínálunk: versenyképes jövedelem, értékesítési és áruismereti továbbképzések, munkaruházat, kulturált munkakörnyezet, Teljes munkaidős, határozatlan idejű szerződés.

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Bolti eladó, Pénztáros
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1163 Budapest, Thököly út 3.

Egyéb juttatások:

szakmai tréningek

Jelentkezés módja:

A "Jelentkezem" gombra történő kattintással, önéletrajza feltöltésével. Kérjük az önéletrajzban fizetési igényt is tüntessen fel.