ILCON Várpalota Kft.

Csatlakozz hozzánk

Beszerző

pozícióba!

Az német tulajdonú Ilcon cégcsoport több mint 10 éve Várpalotán gyártja lineáris aktuátorait, vezérléseit elsősorban kórházi és betegápolási ágyakhoz, de szállítunk ipari, mezőgazdasági projektekhez is termékeket. Saját márkás termékeinket, mi tervezzük és fejlesztjük, vevőink a világ minden táján megtalálhatóak. Kérlek látogasd meg honlapunkat a ww.ilcon.com címen hogy jobb képet kapj arról mivel foglalkozunk.

Főbb feladatok, munkák:

Új és széria termékekhez kapcsolódó alkatrészek beszerzése a világ minden tájáról. Új beszállítók felkutatása, illetve meglévő beszállítókkal történő kapcsolattartás. Rendelések kiadása, nyomonkövetése és logisztikai ügyintézése. Szakmai terméktámogatás a beszerzett alkatrészekkel kapcsolatosan a mérnökség és sales felé.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Stabil angol nyev tudás és műszaki affinitás az elektro/mechnaikai alkatrészek felé. A feldat nem a klasszikus multinacionális "ERP rendszerből szériamegrendelés kiadása gomb menyomása" hanem sokkal inkább önálló gondolkodást igénylő szakmai támogatómunka, annak érdekében hogy a gyártás folyamatos legyen.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Előző munkatapasztalat technikai beszerzés/importlogisztika terén.

Cégünk Várpalotán található, célszerűen elsősorban környékbeli kollegát keresünk.

Amit kínálunk:

Összeszokott csapat, teljesen horizontális és nyitott szerevezet, változatos nemzetközi feladatok. Modern irodai környezet, mobiltelefon, laptop, naprakész juttatások, folyamatosan frissülő saját márkás termékpaletta. 

Állás, munka területe(i):

  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Anyaggazdálkodás, Beszerzés

Szükséges tapasztalat:

  • Nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Egyéb juttatások:

Mobiltelefon, Cafeteria

Munkavégzés helye:

8100 Várpalota, Ősi út 1.

Jelentkezés módja:

Jelentkezését e-mailben várjuk szakmai Önéletrajzzal és pár soros bemutatkozással.