Megbízónk egy magán kockázati tőkealap-kezelő cégcsoport tagja, akik neves multinacionális gyártó, szolgáltató és kereskedő cégek Kelet-Magyarországra letelepülő, vagy már meglévő partnerei. A befektetési ágazat dinamikusan fejlődő csapatába most új kollégát keresünk. 

Befektetési Műszaki Menedzser

Debrecen

Főbb feladatok, munkák:

A Befektetési Műszaki Menedzser legfontosabb felelsősége a beruházói (bérlői) igények szakmai értékelése és ezek beépítése a szerződésekbe. Az ingatlanfejlesztésekkel kapcsolatos előkészítésben fontos feladata lesz az akvizíciós, műszaki, szerződéselőkészítési és döntést támogató lépések műszaki támogatása, valamint a projektek menedzselése, amik az ipari parkokban valósulnak meg. A műszaki elvárások mellett a pénzügyi tervezés is része lesz a munkájának, úgymint a beruházásokhoz kapcsolódó ütemtervek, költségtervek készítése, követése, ellenőrzése, szükség esetén a pályázatok előkészítése, bonyolítása, és az ártárgyalások is. Ezen túl egy profi pénzügyi csapat szakmai útmutatásával és támogatásával megtérülési elemzéseket is fog végezni a projektek kapcsán, ahol a kockázati tényezők felmérése, cash-flow tervezés, és a hozamelvárások meghatározása lesz még a feladata. A vezérigazgató és a befektetési igazgató felé fog riportolni, valamint anyagokat készít a leendő bérlők felé (ajánlatok, szerződések, prezentációk). Munkáját az alapkezelő munkatársai fogják támogatni.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Jelöltünk felsőfokú műszaki szakirányú végzettséggel és ideális esetben közgazdasági végzettséggel is rendelkezik. A legalább 5 éves ingatlanfejlesztéssel összefüggő, műszaki,  projektfinanszírozási, és likviditásmenedzsmenti területen szerzett tapasztalattal bíró pályázónk fejlesztő, rendszerkialakító szemlélettel, asszertívan érdekérvényesítő hozzáállással és kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik. Ezentúl kiváló csapatjátékos és segítő, támogató a problémák megoldásakor. A pozíció betöltéséhez tárgyalóképes angoltudás szükséges.

Amit kínálunk:

Megbízónk a kiválasztott jelöltet egy stabil, kellemes légkörű vállalatban, szakmai fejlődési lehetőséggel és ideális munkafeltételekkel várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

Állás, munka területe(i):

  • Bank, Biztosítás, Bróker
  • Kockázatkezelő
  • Építőipar, Ingatlan
  • Projektmenedzsment
  • Mérnök
  • Projektmenedzsment

Szükséges tapasztalat:

  • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Felsőfok/tárgyalóképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Debrecen

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.