A K&H 2019-ben a magyar pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója. Piacvezető pénzintézetként mintegy 4000 munkatársunkkal azon dolgozunk, hogy pénzügyi szolgáltatásaink segítségével 1 millió ügyfelünk megvalósíthassa álmait és megvédje értékeit. Ahogy ügyfeleink igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük termékeinket, úgy lehetőséget biztosítunk kollégáinknak is az állandó fejlődésre. Így kitűnhetnek azon szakterületen, amely valóban érdekli őket, és kiteljesedhetnek abban, amiben igazán jók. Bővebb információ itt található: www.kh.hu

banki ügyintéző

Főbb feladatok, munkák:

  1. …pontosan intézi a pénztári ki és befizetéseket, napról-napra biztosítja a fiók pénzforgalmának folyamatos stabilitását;
  2. …szívesen támogatja ügyfeleinket az ő igényeiknek megfelelő banki termék felajánlásával, bemutatásával;
  3. … precízen megoldja az felmerülő problémákat, szem előtt tartva az ügyfeleink elégedettségét;
  4. ….miután megtanulta a korszerű rendszereink használatát, gondosan rögzíti ezekben a lényeges adatokat;
  5. …alkalmazkodva az ügyfélforgalomhoz, gyorsan és hatékonyan intézi a rövid ügyleteket, mint a számlanyitás, a hitelkártya megrendelés, vagy az információadás.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Ahhoz, hogy Ön sikeres lehessen ebben a munkakörben, elengedhetetlen, hogy legalább középfokú gazdasági végzettséggel rendelkezzen, és magabiztosan kezelje az MS Excel és az MS Word programokat. Előnyös lehet, ha forint és/vagy valuta pénztárosi vizsgája és tapasztalata is van.

  Gondolja végig: ha az eddigi ügyfelei elégedettek voltak Önnel, ha fontos Ön számára, hogy hosszú távon olyan megbízható vállalathoz tartozzon, amelyik értékeli a tudást és az embert, akkor erre a pozícióra érdemes lehet jelentkeznie hozzánk.

Állás, munka területe(i):

 • Bank, Biztosítás, Bróker
 • Banki, Biztosítási szakügyintéző
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1211 Budapest, Kossuth L. utca 97.

Jelentkezés módja:

Jelentkezni a "Jelentkezem" gombra kattintva lehet.