Asszisztens

PSP Siklóssy & Partner Kft.

Budapest

Megbízónk magasépítő ipari fővállalkozással és generál-kivitelezéssel, műemlékek komplex felújításával, restaurálásával és teljes rekonstrukciójával, valamint új középületek kulcsrakész megvalósításával és ingatlanfejlesztéssel foglalkozó, komoly referenciákkal rendelkező, 30 éve sikeres, dinamikusan növekvő, magasépítő budapesti cégcsoport Ügyvezetője és Titkárságvezetője mellé keresünk

ASSZISZTENST

(perspektíva: Titkárságvezető)

Feladatok:

Feladata általános ügyintézés és adminisztráció (iktatás, levelezés, adatrögzítés, stb.), partnerkapcsolatok gondozása, tárgyalások, illetve a vezetők és a központi iroda napirendjének szervezése. Műszaki végzettség esetén részvétel a tárgyalásokon, kooperációkon, műszaki adminisztráció és levelezés. Alkalmasság esetén szakmai előrelépés lehetséges!

Elvárások:

Ideális pályázónk legalább középfokú közgazdasági és/vagy asszisztensi, - esetleg mérnöki/műszaki -, végzettségű, min. 5 éves szakirányú gyakorlatot szerzett, kitűnő PC ismerettel (Word/Excel + prezentáció előny) rendelkezik, kiemelkedő kommunikációs készségű és jó megjelenésű. Az angol- vagy németnyelv-tudás, ill. a marketing és PR ismeretek előnyt jelentenek.

 

Hosszútávon tervező, elkötelezett és elhivatott szakemberek számára a cég komoly perspektívát, kulturált munkakörülményeket, a feladatok ellátásához szükséges és megfelelő személyi és anyagi feltételeket, valamint átlátható, bejelentett, ösztönző javadalmazást, a vidéki munkavállalóknak ezen felül, - a sikeres próbaidő letöltése után -, albérleti hozzájárulást vagy utazási támogatást biztosít.

Állás, munka területe(i):

  • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
  • Szakmai asszisztens
  • Személyi asszisztens
  • Titkárnő, Titkár

Szükséges tapasztalat:

  • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő
  • Alkalmazotti jogviszony

Egyéb juttatások:

Lakhatási támogatást biztosító ajánlat, Munkába járás támogatás

Munkavégzés helye:

Budapest

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Kérjük, fényképes pályázatát, bizonyítványmásolatát, esetleges referenciáit - amelyeket bizalmasan kezelünk – a 28950. pályázati számra hivatkozva a "Jelentkezem" gombra kattintva küldje.

ASSZISZTENST
PSP Siklóssy & Partner Kft.
Budapest