Bővülő csapatunkba

Árukiadó - Raktáros

munkatársat keresünk.
Egy sikeresen működő és folyamatosan fejlődő Tiszaújváros és vonzáskörzetében meghatározó piaci szerepet betöltő festék, szerszám és építőanyag áruház.

Főbb feladatok, munkák:

Szereted, ha rendszerezettek a dolgaid, így a raktárban is tudod tartani ezt a megkívánt rendet? Érdekel az építőipar?

Betanításod után feladataid közé tartozik, a beérkező áru pontos átvétele és kiadása targonca segítségével, illetve a raktárban megfelelő helyre készletezése, adott esetben az áru kiszállítása. Fontos, hogy ehhez rendelkezz érvényes targoncavezetői és „B” kategóriás jogosítvánnyal.

Ezen kívül az üzletben a munkatársak munkájának támogatása, árufeltöltés, hogy ott is igényes képet kapjon az üzlet. Ezek a feladatok napi szinten, stabil és rendszerezett tevékenységet jelentenek neked.

Mint, minden munkakörben itt is vannak kihívások, amik megszínesítik a rutinfeladatokat, de mivel motivált vagy és hajlandó az új dolgok megismerésére így ezeket könnyen megoldod.

Kiemelkedően stabil és biztos munkahelynek számítunk Tiszaújvárosban és környékén, amit olyan munkatársakkal építettünk ki, akik szeretnek csapatban dolgozni és szívesen teszik ezt nap mint nap. Mi pedig biztosítjuk dolgozóinknak a stabil munkahelyet, ahol megbecsülve érezhetik magukat.

Amennyiben felelősségteljesen és becsületesen elvégzed a rád bízott feladatokat, szeretsz tanulni és tudod, hogy csapatban lehet a legjobb minőségben és kedvben dolgozni, akkor jelentkezz!

  • A munkavégzés helye: Tiszaújváros

Az álláshoz tartozó elvárások:

Targonca vezetői jogosítvány

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Raktáros, egyéb raktári szakmunka

Szükséges tapasztalat:

  • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

  • Szakiskola / szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

3580 Tiszaújváros

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.