A Syngenta Budapesten nyitja meg európai pénzügyi központját júliusban, amelyben első körben 60 magasan kvalifikált szakembernek biztosít állást pénzügyi elemzői munkakörökben - közölte a növényvédő és vetőmag forgalmazó vállalat.

60 pénzügyi szakembernek adnak majd munkátA Syngenta ilyen munkákat kínál a Profession.hu-n!

Chris Langley, az európai pénzügyi központ kinevezett vezetője ismertette: a magyarországi iroda mellett megnyíló pénzügyi központtal is folytatják a magyarországi beruházásaikat.

60 pénzügyi szakembernek adnak majd munkát

A Syngenta az elmúlt években több fontos beruházást hajtott végre Magyarországon, melyek közül az egyik legjelentősebb a három fázisban elkészült és 2012-ben átadott mezőtúri vetőmagüzem. A 10 éves, 13,5 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően az üzem vetőmag betakarítási és feldolgozási kapacitása több mint kétszeresére nőtt.

A cég Magyarországon eddigi több mint 350 alkalmazottjával elsősorban a marketing és értékesítés területén, növényvédő szerek és vetőmagok kereskedelmével és előállításával foglalkozik, és évek óta Budapesten működik a cég közép-európai regionális központja is.

A Syngenta 90 országban van jelen és mintegy 27 ezer munkatársa van.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: munkahelyteremtés, pénzügy, állás, mezőgazdaság