Újabb megváltozott munkaképességű munkavállalóknak teremt álláslehetőséget Újbuda Önkormányzata. A Polgármesteri Hivatalban dolgozó két látássérült munkatárs mellett újabb 8 megváltozott munkaképességű munkavállaló felvételét szavazta meg a képviselőtestület.

A döntés célja az érintett munkavállalói csoport esélyegyenlőségének növelése, valamint a rehabilitációs hozzájárulás kiváltása úgy, hogy ennek arányában fontos és értékteremtő munkát végző munkatársak segítsék a Hivatalt.

A Profession.hu-n ilyen munkákat kínálnak megváltozott munkaképességűeknek.

A Polgármesteri Hivatalában a szervezet vezetőinek és munkatársainak felkészítése a fogyatékosság tudatos kezelésére fontos szerepet játszik. Ennek érdekében megfelelő partneri kapcsolatokat hoztak létre több, fogyatékos emberekkel foglalkozó érdekképviseleti- és szolgáltató szervezettel, szemléletformáló tréningeket, rendezvényeket szerveztek - derült ki a közleményből.

"Tudjuk, hogy a szemléletváltást célzó intézkedéseink nemcsak a megváltozott munkaképességű, fogyatékos emberekkel kapcsolatban előremutatóak, hanem ezáltal fejlődik a toleranciára való képesség a munkahelyen belül is. Mindennek köszönhetően befogadó és sokszínű munkahellyé válik Újbuda Polgármesteri Hivatala" - emelte ki dr. Hoffmann Tamás polgármester.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: megváltozott munkaképersségű, Újbuda, önkormányzat, közszféra, állás