Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új gyártó üzemet épít Dunavecsén a cég, ahol a legmodernebb technológiai és digitális megoldásokat használják majd. A cég az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén tevékenykedik, új beruházásának értéke 16 milliárd forint lesz.

Az új üzemben elektromos elosztóberendezésekhez szükséges középfeszültségű termékeket állítanak majd elő. Az okosgyár területe 20 ezer négyzetméter lesz, az üzem az európai piaci igények teljeskörű kiszolgálására lesz alkalmas.

Várhatóan már 2024-ben megindulhat a termelés a dunavecsei gyárban, az előzetes tervek szerint 500 magasan kvalifikált munkahelyet biztosít majd a környéken élőknek 2025 után.

A Schneider Electric 1991 óta van jelen hazánkban, és jelenleg 2000 főt foglalkoztat két zalaegerszegi, egy gyöngyösi és egy kunszentmiklósi üzemében, illetve a régiós feladatokat ellátó szigetszentmiklósi logisztikai központjában, és az üzleti, értékesítési és ügyfélszolgálati központjában Budapesten.

Álláskeresés

A Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a gyártás, termelés területén pedig országszerte mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala